Vaka

Vaka tuoli on suunniteltu kestäväksi yleistuoliksi niin julkitiloihin kuin hoivakohteisiin ja sillä erittäin kestävä rakenne, mutta silti siro ja kodikas muotokieli. Sarjasta löytyy kaksi eri kokoa, joista leveämpi vastaa vaativimpiinkin tarpeisiin korkean painorajansa ja korotetun istuinkorkeutensa myötä. Tuoli on helposti muunneltavissa erilaisten värien, puumateriaalien ja tekstiiliverhoilujen avulla.

Beat

Kaunis ja ajaton Beat-tuoli on saatavana käsinojilla ja ilman sekä pinottavana ja ei pinottavana. Massiivikoivuinen tuoli sopii erinomaisesti aula- tai odotustuoliksi julkitiloihin, sekä ruokapöydäntuoliksi hoivakoteihin. Istuinosassa on vakiona joko helppohoitoinen kosteusuojattu keinonahka tai puuistuin. Katso lisää mallivaihtoehtoja lisätiedoista.

Lumous senkki 3

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-senkkimme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Keskikokoisessa senkissä on kolme umpiovea pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt. Senkki on saatavilla myös kaksi- tai kaksiovisena.

Lotta pöytä

Massiivikoivuinen Lotta pöytä on jokaisen ruokailutilan helmi. Pöytää on saatavilla pyöreänä ja suorakulmaisena pyöristetyin kulmin. Kannen alareunassa on kaunis viistous ja jalat on sorvattua massiivikoivua. Hiukan alaspäin kapenevat jalat tekevät pöydästä tukevan ja jättävät hyvin tilaa niin pyörätuoleille kuin seniorituoleille. Saatavilla myös laminaattikannella.

Nella keinutuoli

Pienellä keinusäteellä ja erittäin tukevalla rakenteella varustettu Nella-keinutuoli. Lyhyiden jalasten ansiosta kompastumisen riski on minimoitu. Keinutuolilla ei voi kaatua keinuessa, eikä se kaadu vaikka siihen tukeutuisi sivusuunnassa koko painollaan. Keinutuolin istuin- ja selkänojatyynyn päälliset ovat irrotettavat, paloturvalliset ja kosteussuojatut tarvittaessa.

Jukola korkea nojatuoli

Klassikkonojatuolin uudessa korkeammassa mallissa on mukava istua pitkiäkin aikoja ja tuoli sopiikin erinomaisesti hoivakalusteeksi palvelukoteihin. Jukola on kevyt siirrellä, erittäin mukava istua ja antaa jämäkän tuen noustessa ja istumaan laskeutuessa. Tuolin mukana toimitetaan helposti siirreltävä ja irrotettava niskatyyny. Tuolin mitoituksessa on huomioitu nousukulma ja sopiva istumakorkeus (47cm). Jukolan käsinojat ovat massiivikoivua ja runko koivuvaneria. Verhoilu […]

Lumous 2

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-sarjamme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Kaksiovisessa senkissä on umpiovet pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt. Senkki on saatavilla myös kolme- tai neljäovisena.

Kesti pöytä

Kesti pöytä on varma valinta palvelukoteihin ja asumisyksiköihin. Kestävä ja tukeva rakenne sekä laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. Pöydän rakenteessa ei ole lainkaan sokkelia ja jalat on sijoitettu kannen reunoihin, jolloin pöydän ääreen pääsee helposti apuvälineillä ja korkeakäsinojallisilla ruokapöydän tuoleilla. Jaloissa ja kannen reunoissa on materiaalina massiivikoivu, kannen pinta on kestävää laminaattia. Kannessa on vakiona […]

Kaisla

Uutuutemme siro ja tukeva Kaisla nojatuoli on suunniteltu yleiseen käyttöön iäkkään käyttäjäkunnan tarpeet huomioiden. Kaisla soveltuukin mainiosti niin hoivakäyttöön kuin erilaisiin julkisiin tiloihin. Tuolin selkänojassa on kiinteä verhoilu ja istuintyynyssä irrotettava päällinen. Istuinpehmuste on kosteussuojattua paloturvallista ja jämäkkää vaahtomuovia ja vanua, antaen hyvä tuen istujalle. Kaunis massiivikoivuinen runko ottaa istujan syliinsä ja sen kaarevat muodot […]

Vilma tuoli

Pinnaselkänojainen ajattoman kaunis Vilma-tuoli on kestävä ja tukevarakenteinen hoivakalustemalliston tuoli. Suosittu seniorituoli on saatavana käsinojilla tai ilman käsinojia sekä istuin verhoiltuna tai puuistuimella. Tuolia on saatavilla myös korotettuna. Tuolin selkänojaan voidaan asentaa apukahvat ja etujalkoihin pyörät. Jaloissa on vakiona huopanastat. Käsinojalliseen tuoliin on saatavilla myös kätevä 7 cm korotustyyny, kysy lisää myynnistämme!

Sinulle penkki

Linjakas, fiftarimainen ja jämäkkä penkki käytäville, odotustiloihin, majoitustilojen ruokailutiloihin, kouluihin – mihin vain. Pituutta voidaan lyhentää, pidentää, syvyyttä tai korkeutta lisätä, mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Sara tuoli

Jos etsinnässä on tuoli, joka miellyttää silmää ja on erityisen mukava istua pidempiäkin aikoja, silloin valinta on ehdottomasti Sara. Tilava istuinleveys, pehmeä ja mainiosti tukeva selkänoja ja hyvät käsinojat takaavat hyvän istumakokemuksen kaiken ikäisille.

Ilkka

Selkeälinjainen koivukaluste piensäilytykseen. Lehtihyllyssä on kaksi avohyllyosiota sekä turvallinen, vetimetön laatikko. Ilkka-lehtihylly valmistetaan koivusta ja koivuviilupintaisesta levystä.

Kata pöytä

Massiivikoivuinen Kata-pöytä kutsuu viihtymään. Pöytä kestää kovaakin käyttöä. Pöydän alla on runsaasti vapaata tilaa, joten sen ääressä mahtuu ruokailemaan pyörätuolilla, ja sen alle mahtuu hyvin myös käsinojallinen seniorituoli. Isommalle seurueelle Kata-pöytiä voi yhdistellä pitkittäin tai kyljittäin isommaksi kokonaisuudeksi. Saatavilla myös laminaattikannella.

Nora ruokapöytä

Massiivikoivusta valmistettu Nora-pöytä on linjakas ja ajaton. Pöytää on saatavilla kahdessa vakiokoossa ja myös erikoimitoilla. Pöytä voidaan toteuttaa myös jatkopaloilla, jolloin pöydälle saadaan tarvittaessa 55cm lisää pituutta.

Jukola keinutuoli

Täydellinen keinutuoli hoivakotiin tai palvelukotiin Jukola-keinussa on pieni keinusäde ja erittäin tukeva rakenne. Korkea selkänoja ja siirrettävä niskatyyny takaavat mukavaa istumista pidemmäksikin aikaa. Jukola-keinu on kevyt siirrellä, erittäin mukava istua ja antaa jämäkän tuen noustessa ja istumaan laskeutuessa. Lyhyiden jalasten ansiosta kompastumisen riski on minimoitu. Keinutuolilla ei voi kaatua keinuessa, eikä se kaadu vaikka siihen […]

Kotoisa sohva

Kodikas Kotoisa – massiivikoivurunkoinen jykevä sohva on helppohoitoinen ja tyylikäs oleskelutilan tai aulan kaluste. Istuintyyny on yhtenäinen, jolloin kosteus ei pääse istuintyynyjen väliin ja selkänojatyynyt ovat mukavan muhkeita.

Kotoisa nojatuoli

Kodikas Kotoisa – massiivikoivurunkoinen jykevä nojatuoli on helppohoitoinen ja tyylikäs oleskelutilan tai aulan kaluste. Istuintyynyssä on jämäkkä pehmuste, joka ei upota ja pysyy ryhdikkäänä, jolloin tuolissa on mukava istua pidempäänkin. Selkänojatyyny on rennon muhkea.

Sofia tuoli

Kaunis Sofia-tuoli on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden, ja se onkin oiva valinta hoivakoteihin. Tyylikäs kaluste soveltuu erinomaisesti myös muille käyttäjäryhmille. Kotimaisesta koivusta valmistettu seniorituoli on erittäin tukeva ja siinä on mukava istua pitempiäkin aikoja. Etureunaan asti ulottuvat käsinojat helpottavat tuolista nousemista ja korkeaan selkänojaan on mukava nojata.

Jukola sohva

Ryhdikkään ja kodikkaan Jukola -sohvan verhoilu on kokonaan irrotettavissa, kangas on paloturvallinen ja tarvittaessa kosteussuojattu (palvelukodit). Lisäksi runko on kauttaaltaan kosteussuojattu selkänojan takaosaa lukuunottamatta. Sohva on saatavana vakiomitoiltaan neljässä eri koossa

Vieno tuoli

Pinnaselkänojainen Vieno -tuoli on kestävä ja tukevarakenteinen hoivakalustemalliston tuoli. Vieno on Vilman suoralinjaisempi sisarmalli, jossa valmistusta yksinkertaistamalla on saatu kustannuksia laskettua. Vieno seniorituoli on saatavana käsinojilla tai ilman käsinojia sekä istuin verhoiltuna tai puuistuimella. Tuolin selkänojaan voidaan asentaa apukahvat ja etujalkoihin pyörät. Jaloissa on vakiona huopanastat. Käsinojalliseen tuoliin on saatavilla myös kätevä 7 cm korotustyyny, […]

Jukola nojatuoli

Klassikkonojatuolimme Jukola on kevyt siirrellä, erittäin mukava istua ja antaa jämäkän tuen noustessa ja istumaan laskeutuessa. Tuolin mitoituksessa on huomioitu nousukulma ja sopiva istumakorkeus (47cm). Jukolan käsinojat ovat massiivikoivua ja runko koivuvaneria. Verhoilu on kokonaisuudessaan irrotettavissa ja sekä selkä- että istuinpehmuste on aina kosteussuojattu.

Valma

Massiivikoivusta valmistettava Valma on erittäin tukeva ja kestävä seniorituoli. Käsinojallisissa tuoleissa on korkeat, istuimen etureunaan yltävät käsinojat ja molemmissa malleissa (käsinojallinen ja käsinojaton) senioreille mitoitettu istuinkorkeus 47 cm. Tuoliin on saatavana lisäksi apukahvat ja pyörät etujalkojen alle. Käsinojallista Valmaa saa myös korotetulla 52cm istuinkorkeudella.

Sella keinutuoli

Sella-keinutuoli on varustettu erittäin tukevalla rakenteella. Tuolin istuin- ja selkänojatyynyn päälliset ovat irrotettavat, paloturvalliset ja kosteussuojatut tarvittaessa. Korkean selkänojan ansiosta tuolissa on turvallista nukahtaa. Sella keinutuoli on varustettu pienellä keinusäteellä. Lyhyiden jalasten ansiosta kompastumisen riski on minimoitu. Keinutuolilla ei voi kaatua keinuessa, eikä se kaadu vaikka siihen tukeutuisi sivusuunnassa koko painollaan.

Sella nojatuoli

Sella-nojatuolissa on erittäin mukava istua. Tuolin korkea selkänoja tukee selkää ja siirrettävä niskatyyny takaa mukavan lepohetken kaikenkokoisille käyttäjille. Tuolin mitoituksessa on huomioitu nousukulma ja riittävän korkea istuinkorkeus. Tuolin istuin- ja selkänojatyynyn päälliset ovat irrotettavat, paloturvalliset ja kosteussuojatut tarvittaessa. Hoivakaluste parhaimmillaan. Uutuutena saatavilla myös kätevät käsinojien suojat!

Morris nojatuoli korkea

Linjakkaassa Morris-tuolissa on erittäin mukava istua pitempiäkin aikoja. Korkeutta on nostettu tavallisesta istumakorkeudesta, jolloin tuoli soveltuu niin julkitiloihin kuin seniorituoliksi palvelutaloihin.

Metso

Tuula Falkin alkujaan Peltolalle suunnittelema Metso-sarja on muokattu Junetille myös iäkkään käyttäjäkunnan tarpeisiin sopivaksi. Upea Metso valmistetaan massiivikoivusta Jurvassa ja istuintyynyt ovat tarvittaessa kosteussuojatut ja paloturvalliset. Nojatuoli ja sohva sopivat palvelukotien yhteistilohin, erilaisiin odotus- ja aulatiloihin sekä hotellihuoneisiin. Verhoilukankaaksi voi valita käyttötarkoitukseen sopivan kankaan hyvin laajasta valikoimastamme – paloturvallinen julkitilakangas tai myös kosteussuojattu hoivakangas.

Nella nojatuoli

Nella tuolit on muotoiltu helposti lähestyttäviksi ja ne sopivatkin monille eri käyttäjäryhmille. Nojatuoli on varustettu erittäin tukevalla rakenteella, eikä se kaadu vaikka siihen tukeutuisi sivusuunnassa koko painollaan. Nojatuolin istuin- ja selkänojatyynyn päälliset ovat irrotettavat, paloturvalliset ja tarvittaessa kosteussuojatut. Rungossa on kiinteä verhoilu.

Morris nojatuoli

Linjakkaassa Morris-tuolissa on erittäin mukava istua pitempiäkin aikoja. Korkeutta on nostettu tavallisesta istumakorkeudesta, jolloin tuoli soveltuu niin julkitiloihin kuin seniorituoliksi palvelutaloihin.

Nella sohva

Nella sarja on muotoiltu helposti lähestyttäviksi ja se sopiikin monille eri käyttäjäryhmille. Sohvassa on normaalia korkeampi istuinkorkeus ja jämäkämmät tyynyt, istuin- ja selkänojatyynyissä on irrotettavat päälliset ja rungossa on kiinteä verhoilu.

Sähkösäätöinen työpöytä

Sähkösäätöisellä rungolla varustettu työpöytä mahdollistaa ergonomisen työasennon erilaisissa työpisteissä. Sähköpöydät valmistetaan aina tilojen mukaan, saatavilla on kokoja pienestä yksijalkaisesta 60x40cm pöydästä isoihin kulmamalliisiin pöytiin, ota yhteyttä niin katsotaan pöydän koko juuri sinulle sopivaksi. Kansi voidaan valmistaa laminaattipintaisena, viilupintaisena, maalattuna tai melamiinilla, useita värisävyjä saatavana. Rungon korkeussäädössä on vakiona neljä muistipaikkaa ja rungon värivaihtoehtoja on kolme; […]

Lotta sohvapöytä

Lotta sohvapöytä on soveltuu erinomaisesti kaikkien tuotteidemme rinnalle sivupöydäksi ja sohvapöydäksi. Lotta valmistetaan kokonaan massiivikoivusta. Kannen alareunassa on kaunis viistous ja jalat on sorvattu pyöreiksi ja niitä voi olla tuotteessa kolme tai neljä koosta riippuen. Pöytää on saatavilla pyöreänä ja kantikkaana monessa eri koossa vakiokokojemme lisäksi.

Metso nojatuoli

Tuula Falkin alkujaan Peltolalle suunnittelema Metso-sarja on muokattu Junetille myös iäkkään käyttäjäkunnan tarpeisiin sopivaksi. Upea Metso valmistetaan massiivikoivusta Jurvassa ja istuintyynyt ovat tarvittaessa kosteussuojatut ja paloturvalliset. Metso sarja sopii mainiosti palvelukotien yhteistilohin, erilaisiin odotus- ja aulatiloihin sekä hotellihuoneisiin. Verhoilukankaaksi soveltuvat niin kosteussuojatut hoivakankaamme kuin paloturvalliset julkitilakankaat.

Metso korkea nojatuoli

Tuula Falkin alkujaan Peltolalle suunnittelema Metso-sarja on muokattu Junetille myös iäkkään käyttäjäkunnan tarpeisiin sopivaksi. Korkea nojatuoli täydentää sarjan ergonomisena lepotuolina kaikkiin oleskelutiloihin. Upean nojatuolin runko valmistetaan massiivikoivusta ja pehmusteet on saatavilla kosteussuojattuina ja paloturvallisina. Metso sopii palvelukotien yhteistilohin, erilaisiin odotus- ja aulatiloihin sekä hotellihuoneisiin. Verhoilukankaaksi voi valita käyttötarkoitukseen sopivan kankaan hyvin laajasta valikoimastamme. Julkitiloihin suosittelemme […]

Pingviini nojatuoli

Kaunis nojatuoli, jonka no-sag jousitus takaa miellyttävän istuintuntuman. Pesämäinen nojatuoli soveltuu niin nuorisolle kuin vanhusten hoivakoteihin. Tuolin kaikki verhoilut ovat irrotettavissa pesuun ja istuinosasta löytyy vakiona kosteussuojaus. Tuoli on erittäin tukeva.

Lia

Herkkä Lia-pöytä on parhaimmillaan kahvilapöytinä, kirjastohoneissa ja oleskelutilan kahvipöytänä tai pienissä neuvottelutiloissa jatkettavana versiona. Pöydän ääreen pääsee myös pyörätuolilla. Kaunis, sakaramallinen massiivipuujalka on hieman erilainen metalliseen laippajalkaan nähden. Lian kanteen saa tarvittaessa myös laminaattikannen (kiinteä kansi). Jos laminaatti on tarpeen jatkopalalliseen kanteen, tehdään Lian kansi tuolloin valmiiksi ovaalin mallisena.

Venla sohvapöytä

Kaunis Venla-pöytä sopii erinomaisesti hoivakalusteeksi palvelukoteihin ja kestää vaativaakin käyttöä. Kaikissa reunoissa on pyöristykset lisäämässä turvallisuutta. Siro mutta tukeva pöytä käy hienosti kaikkien Junet-sohvien pariksi.

Muru

Muru rahimme soveltuu moneen eri tilaan ja käyttötarkoitukseen. Helposti siirrettävä ja kaunis rahi sopii käy niin sohvan tai nojatuolin pariksi kuin lisäistuimeksi. Saatavilla useita eri kokoja, vakiona irrotettavalla päällisellä.

Lehti sohvapöytä

Siro Lehti-sohvapöytä on saatavana tammesta tai koivusta valmistettuna. Sohvapöytä seisoo tukevasti neljällä jalalla ja kauniit, modernit kiinnitysraudat antavat lisäilmettä sohvapöydän muotokieleen.

Soma

Soma hyllyistä kokoaa helposti monenlaisia kokonaisuuksia eri tarpeisiin. Hyllylevyt ovat koivu- tai tammiviilutettua levyä, kannakkeet metallia antiikkimessingin ja mustan sävyissä.

Viivi sohvapöytä

Sirossa Viivi-sohvapöydässä on kevyt koivuviilukansi ja massiivikoivusta valmistettu runko. Tarvittaessa kansi voidaan valmistaa esim. laminaattipinnoittella ja runko on saatavana useissa väreissä. 45cm pöytä toimii erinomaisesti esim. sarjapöytänä 70cm pöydän kanssa, sillä vakiomitoiltaan pöydät asettuvat hieman limittäin.

Jukola rahi

Kaunis ja käytännöllinen Jukola rahi käy niin Jukola sarjan tuotteiden kuin Nellan ja Sellan pariksi. Helppohoitoisessa rahissa on kokonaan irrotettava päällinen.

Lumous senkki 4

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-senkkimme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Neliovisessa senkissä on umpiovet pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt. Senkki on saatavilla myös kaksi- tai kaksiovisena.

Jyry TV-taso

Ajattoman tyylikäs ja moneen tilaan sopiva Jyry TV-taso on turvallinen laatikosto palvelukoteihin. Laatikoissa ei ole lainkaan vetimiä vaan laatikoiden yläreunassa on sormiurat. Lisäksi tilavissa laatikoissa on laadukkaat hidastimet, joiden ansiosta laatikot sulkeutuvat hitaasti. Mahdollista saada myös yläosan avo-osilla tai korotetuilla jaloilla.

Taittojalkapöytä

Kauniilla, koivusta valmistetulla Sinulle-kannella varustettu taittojalkapöytä monitoimitiloihin, saleihin, leirikeskuksiin, kokoustiloihin. Helposti kasaan taittuvat jalat säästävät tilaa, jos halutaan varastoida useampia pöytiä tai saada tila kokonaan muuhun käyttöön sopivaksi.

Lumous kaappi

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-sarjamme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Lumous kaapissa on umpiovet pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt.

Asta

Ilmava ja ajaton Asta-vitriini on koostuu ylä- ja alaosasta, jotka on saatavana myös yksittäisinä elementteinä. Pelkkä yläosa on yksinään kaunis matalampi vitriini ja pelkkää alaosaa voi käyttää vaikka TV tasona. Lisäksi alaosan ovet voidaan korvata puuovilla.

Jaakko kirjahylly

Kaunis ja tukeva Jaakko-kirjahylly valmistetaan koivusta ja koivuviilupintaisesta levystä. Kirjahyllyssä on kolme avohyllyä ja lasiset kehäovet alhaalla.

Eero yöpöytä

Erityisesti palvelukoteihin suunniteltu korkeampi massiivikoivusta valmistettu yöpöytä, jossa on ulosvedettävä ateriointitaso, laatikko ja umpiovinen kaappi. Yöpöydässä on alla pyörät, joten sen saa helposti liikutettua tarpeen mukaan.

Apukahvat

Apukahvojen avulla tuolin siirron avustaminen pöydän ääreen on vaivattomampaa. Tuoleissa käytetään apukahvojen lisäksi aina etupyöriä, joko pieniä tai isoja tarpeen mukaan. Apukahvat valmistetaan massiivikoivusta ja ne kiinnittyvät tuoliin metallisen tukirakenteensa läpi puuruuvein. Apukahvat voidaan myös jälkiasentaa.