Vieno tuoli

Pinnaselkänojainen Vieno -tuoli on kestävä ja tukevarakenteinen hoivakalustemalliston tuoli. Vieno on Vilman suoralinjaisempi sisarmalli, jossa valmistusta yksinkertaistamalla on saatu kustannuksia laskettua. Vieno seniorituoli on saatavana käsinojilla tai ilman käsinojia sekä istuin verhoiltuna tai puuistuimella.

Tuolin selkänojaan voidaan asentaa apukahvat ja etujalkoihin pyörät. Jaloissa on vakiona huopanastat. Käsinojalliseen tuoliin on saatavilla myös kätevä 7 cm korotustyyny, kysy lisää myynnistämme!

AntibakteerinenAntibakteerinen
IkäihmisilleIkäihmisille
MassiivipuuMassiivipuu
PaloturvallinenPaloturvallinen

Käsinojaton L 44, S 47, istuinkorkeus 47 cm (K93 cm)
Käsinojilla L 53, S 47, istuinkorkeus 47 cm (K93 cm)

Käsinojallisen tuolin käsinojien korkeus on 69 cm. Mikäli tuoli sijoitetaan ruokapöydän ääreen, suosittelemme, että pöydän alla oleva vapaa korkeus on oltava vähintään 70 cm. Tällöin tuoli sopii vielä siirtymään pöydän alle.

Tuoliin on saatavana myös tukevat apukahvat selkänojaan ja etujalkojen alle pyörät. Koville lattioille soveltuu pienet huomaamattomat pyörämme. Jos lattiamateriaali on todella pehmeä muovimatto, silloin suosittelemme suurempia, jalan taakse asettuvia pyöriä.
Ikäihmisille suosittelemme käytettäväksi istuinpehmusteella varustettua tuolia, lakattu puuistuin voi olla hieman liukas seniorituolina. Kosteussuojattu keinonahka on erittäin käytännöllinen vaihtoehto istuinpehmusteeseen, jolloin pehmusteen kangasta ei tarvitse lainkaan vaihtaa.

Vieno tuoli tehdään kotimaassa, materiaalina massiivikoivu, joka on saatavilla kaikissa Junet koivuväreissä. Projekteihin tuolia voidaan tehdä maalattuna tai petsattuna mihin tahansa sävyyn.

Korotustyynystä on tulossa oma tuotesivu, tällä hetkellä lisätietoja voit kysyä myynnistämme.

Värivaihtoehdot
Koivu natural peukalokuva
Koivu natural täysi koko
Koivu
Koivu pähkinäpetsattu peukalokuva
Koivu pähkinäpetsattu täysi koko
Koivu pähkinä
Koivu tammipetsattu peukalokuva
Koivu tammipetsattu täysi koko
Koivu tammi
Koivu valkosuklaa peukalokuva
Koivu valkosuklaa täysi koko
Koivu valkosuklaa
Koivu wenge peukalokuva
Koivu wenge täysi koko
Koivu Wenge
Koivu musta peukalokuva
Koivu musta täysi koko
Maalattu musta
Koivu valkoinen peukalokuva
Koivu valkoinen täysi koko
Maalattu valkoinen
Ei ladattavia tiedostoja

Tätä tuotetta on esillä näissä kohteissa

Kiinnostuitko? Kysy lisää tästä tuotteesta!