Jukola korkea nojatuoli

Klassikkonojatuolin uudessa korkeammassa mallissa on mukava istua pitkiäkin aikoja ja tuoli sopiikin erinomaisesti hoivakalusteeksi palvelukoteihin. Jukola on kevyt siirrellä, erittäin mukava istua ja antaa jämäkän tuen noustessa ja istumaan laskeutuessa. Tuolin mukana toimitetaan helposti siirreltävä ja irrotettava niskatyyny.

Tuolin mitoituksessa on huomioitu nousukulma ja sopiva istumakorkeus (47cm). Jukolan käsinojat ovat massiivikoivua ja runko koivuvaneria. Verhoilu on kokonaisuudessaan irrotettavissa ja pehmusteet on kokonaan kosteussuojattu selkänojan takaosaa lukuunottamatta.

IrrotettavaIrrotettava
KosteussuojattuKosteussuojattu
MassiivipuuMassiivipuu
PaloturvallinenPaloturvallinen

L 63, S 74, istuinkorkeus 47 cm (K103 cm)

Näppärän kokoinen ja erittäin mukava Jukola-nojatuoli uudella korkealla selkänojalla sopii auloihin ja hoiva- ja palvelukoteihin.

Tukevat, hieman pyöristetyt puukäsinojat ja hyvä istuinkorkeus tekevät nojatuolista sopivan tuolin kaiken ikäisille, myös iäkkäämmille henkilöille. Nojatuolissa on otettu huomioon nousukulma, jolloin myös iäkkäämmällä henkilöllä on helpompi ponnistää ylös tuolista ja jämäkkä istuinpehmuste ei upota. Nojatuoli on kevyt siirrellä, mutta se ei pääse kaatumaan siihen tukeutuessa.

Nojatuolin verhoilu on irrotettavissa vakiona kahdessa osassa, selkänojan ja istuinosan verhoilu erikseen. Saatavilla myös kokonaan yksiosainen irrotettava verhoilu. Hoivakoteihin suosittelemme vesipestäviä kosteussuojattuja kankaita.

Jukola-sarjan tuolit ovat erittäin suosittuja hoivakalusteita helppohoitoisuutensa ja mukavuutensa puolesta. Pehmusteissa on vakiona kosteussuoja ja tarvittaessa myös verhoilukankaana voi olla vesipestävä ja kosteussuojattu kangas. Kangasta vaihtamalla muuhun julkitilakankaaseen, tuolin ilme muuttuu paljon. Sähäkällä puuvärillä ja upeilla julkitilakankailla tuolista saa todella eri näköisen.

Kysy lisää ja lähetä tarjouspyyntö myynti@junet.com

Värivaihtoehdot
Koivu natural peukalokuva
Koivu natural täysi koko
Koivu
Koivu pähkinäpetsattu peukalokuva
Koivu pähkinäpetsattu täysi koko
Koivu pähkinä
Koivu tammipetsattu peukalokuva
Koivu tammipetsattu täysi koko
Koivu tammi
Koivu valkosuklaa peukalokuva
Koivu valkosuklaa täysi koko
Koivu valkosuklaa
Koivu wenge peukalokuva
Koivu wenge täysi koko
Koivu Wenge
Koivu musta peukalokuva
Koivu musta täysi koko
Maalattu musta
Koivu valkoinen peukalokuva
Koivu valkoinen täysi koko
Maalattu valkoinen

Tätä tuotetta on esillä näissä kohteissa

Kiinnostuitko? Kysy lisää tästä tuotteesta!