Jukola keinutuoli

Täydellinen keinutuoli hoivakotiin tai palvelukotiin


Jukola-keinussa on pieni keinusäde ja erittäin tukeva rakenne. Korkea selkänoja ja siirrettävä niskatyyny takaavat mukavaa istumista pidemmäksikin aikaa. Jukola-keinu on kevyt siirrellä, erittäin mukava istua ja antaa jämäkän tuen noustessa ja istumaan laskeutuessa.

Lyhyiden jalasten ansiosta kompastumisen riski on minimoitu. Keinutuolilla ei voi kaatua keinuessa, eikä se kaadu vaikka siihen tukeutuisi sivusuunnassa koko painollaan. Keinutuolin istuin- ja selkänojatyynyn päälliset ovat irrotettavat, paloturvalliset ja kosteussuojatut tarvittaessa.

Mitat: L 63, S 79, istuinkorkeus 47 cm (K102 cm)

IrrotettavaIrrotettava
KosteussuojattuKosteussuojattu
MassiivipuuMassiivipuu
PaloturvallinenPaloturvallinen

L 63, S 79, istuinkorkeus 47 cm (K102 cm)

Kaunis korkeaselkäinen keinutuoli palvelukotiin ja hoivakotiin. Tukevat, hieman pyöristetyt puukäsinojat ja hyvä istuinkorkeus tekevät keinutuolista sopivan tuolin kaiken ikäisille, myös iäkkäämmille henkilöille. Keinussa on otettu huomioon nousukulma, jolloin myös iäkkäämmällä henkilöllä on helpompi ponnistää ylös tuolista ja jämäkkä istuinpehmuste ei upota. Keinu on kevyt siirrellä, mutta se ei pääse kaatumaan siihen tukeutuessa.

Keinutuolin verhoilu on irrotettavissa vakiona kahdessa osassa, selkänojan ja istuinosan verhoilu erikseen. Saatavilla myös kokonaan yksiosainen irrotettava verhoilu. Hoivakoteihin suosittelemme vesipestäviä kosteussuojattuja kankaita.

Jukola sarjan tuotteet ovat erittäin suosittuja hoivakotikäytössä helppohoitoisuutensa ja mukavuutensa puolesta. Pehmusteissa on vakiona kosteussuoja ja tarvittaessa myös verhoilukankaana voi olla vesipestävä ja kosteussuojattu kangas. Kangasta vaihtamalla muuhun julkitilakankaaseen, tuolin ilme muuttuu hurjasti. Sähäkällä puuvärillä ja upeilla julkitilakankailla tuolista saa todella eri näköisen.

Kysy lisää ja lähetä tarjouspyyntö myynti@junet.com

Värivaihtoehdot
Koivu natural peukalokuva
Koivu natural täysi koko
Koivu
Koivu pähkinäpetsattu peukalokuva
Koivu pähkinäpetsattu täysi koko
Koivu pähkinä
Koivu tammipetsattu peukalokuva
Koivu tammipetsattu täysi koko
Koivu tammi
Koivu valkosuklaa peukalokuva
Koivu valkosuklaa täysi koko
Koivu valkosuklaa
Koivu wenge peukalokuva
Koivu wenge täysi koko
Koivu Wenge
Koivu musta peukalokuva
Koivu musta täysi koko
Maalattu musta
Koivu valkoinen peukalokuva
Koivu valkoinen täysi koko
Maalattu valkoinen

Tätä tuotetta on esillä näissä kohteissa

Kiinnostuitko? Kysy lisää tästä tuotteesta!