Meistä

Juuremme ulottuvat syvälle jurvalaiseen puuseppäperinteeseen. Olemme valmistaneet huonekaluja jo 1900-luvun alkupuolelta lähtien ja ammattitaitomme on hioutunut huippuunsa siirtyessään sukupolvelta toiselle.

Työtäpelkäämättöminä pohjalaisina meille on tärkeää olla kättemme jäljestä ylpeitä. Näemme koivun kasvavan taimesta puuksi ja muuttuvan sen jälkeen käsissämme pöydiksi ja tuoleiksi. Kalusteissamme yhdistyvät käytännöllisyys, kestävyys ja kauneus.

Moderni Junet on kolmen jurvalaisen huonekalutehtaan yhteisyritys. Olemme elävä verkosto, jonka sisällä on tehty hyvässä hengessä yhteistyötä jo vuosikymmenten ajan.

Perinteikkäästä taustastamme huolimatta olemme ketterä pk-yhtiö ajan hermolla. Pitkä historiamme pitää sisällään mm. koti-, lomakohde- ja hoivakalustamista sekä ikääntyneiden asumisen erityistarpeiden ratkomista. Kauniit, kestävät ja jatkuvasti uudistuvat mallistomme ovat aina olleet meille toimintamme kulmakiviä. Vankan perustan päälle on hyvä rakentaa laadukkaan asumisen tulevaisuutta jatkossakin.


Lue lisää Junetista täältä

Tiimi

Muotoilijat

Isko Lappalainen

Isko Lappalaisen Yhdessä-malliston kalusteiden suunnittelussa on vahvasti huomioitu kodin käytännön tarpeita.

Tuotteissa yhdistyy suunnitelijan vahva näkemys ja hienopuuseppien osaaminen.
Olemme luoneet visuaalisesti mielenkiintoisia ja laadukkaasti toteutettuja huonekaluja.

Petra Lassenius

Petra Lasseniuksen käsialaa on paikallisesta jurvalaisesta koivusta valmistettu ILO-kalustesarja, johon kuuluvat mm. Viivi-sohvapöydät ja Taru-sohvat.

Katariina Laakso

Muotoilija Katariina Laakso yhdistelee suunnittelemissaan kalusteissa selkeitä linjoja ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Suunnittelun lähtökohtana Katariinalla on aina käyttäjän tarpeet ja tuotteen toimivuus sen todellisessa käyttötarkoituksessa. Katariina on suunnitellut Junetilla Usva- ja Kaisla tuotteet. 

Hannu Karjalainen

Hannu Karjalaisen suunnittelutyö on luonut Junetin malliston juuret ja antanut suunnan skandinaaviselle, kodikkaalle ja aikaa kestävälle designille. Hannun kädenjälki näkyy edelleen mm. Jukola-mallistossa.

jokinen I konu

Jokinen Konu Design suunnittelema Vaka tuolisarja edustaa uusinta muotoilulinjaustamme. Tuotteiden suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon elinkaariajattelu ja kestävän kehityksen periaatteet.