Suunnittelun tueksi

Junet_kankaita

Kankaat

 

Jokainen projekti on erilainen, ja siksi valikoimaamme kuuluukin laaja valikoima erilaisia ja moneen eri tarkoitukseen sopivia kankaita. Hoivakohteisiin suosittelemme paloturvallisia, vesipestäviä ja kosteussuojattuja kankaita, jotka tekevät kalusteiden huollosta helppoa ja vaivatonta. Voit valita tuotteeseen myös oman suosikkikankaasi, mutta varmistathan myynniltämme että kangas varmasti soveltuu kyseisen tuotteen verhoiluksi.

 

Panostamme tuotekehityksessä verhoilujen irrotettavuuteen, ja suurimmassa osassa tuotteistamme verhoilut ovatkin irrotettavissa ja pestävissä koko kalusteen osalta.

 

 

 

 

Materiaalit

 

Puumateriaalina käytämme tuotteissamme pääosin suomalaista koivua. Koivun lisäksi, olemme toimittaneet asiakkaillemme myös tammesta ja saarnesta valmistettuja kalusteita. Kysy rohkeasti, mikäli toivot projektiisi kalusteita tietystä puulajista valmistettuna.

 

Mikäli tarvitset projektiisi kestävän ja helposti puhdistettavan pöydän, suosittelemme käyttämään pöytäpinnassa laminaattia. Eri kuvio- ja sävyvaihtoehtoja on runsaasti, ja valikoimastamme löytyy myös antibakteeriset laminaatit, jotka ovat tärkeitä esimerkiksi terveydenhuollon kohteissa.

 

Maalattavat pinnat voidaan maalata mihinkä tahansa Tikkurila Symphony -värijärjestelmän sävyyn. Jos vakiosävyissämme ei tunnu olevan sopivaa, voit määritellä tuotteelle oman sävysi.

 

Lue lisää tuotteiden ominaisuuksista Tekniset ominaisuudet
-välilehdeltä.

Ladattavat tiedostot:

 

Tuotekortit

 

2D- ja 3D- tiedostot

 

Kuvasto

Suunnittelijakansio

 

Toimitamme sinulle tarvittaessa suunnittelijakansion, joka sisältää tietoa Junetista ja yrityksen toimintatavoista, tuotekortit kaikista tuotteista ja tiedot ja kuvat kangasvaihtoehdoista sekä puun sävyistä. Kangasnäytteitä toimitamme erikseen pyydettäessä.

TILAA SUUNNITTELIJAKANSIO