Suunnittelun tueksi

Junet_kankaita

Kankaat

 

Jokainen projekti on erilainen, ja siksi valikoimaamme kuuluukin laaja valikoima erilaisia ja moneen eri tarkoitukseen sopivia kankaita. Julkitiloissa kankaiden tulee olla paloturvallisia. Hoivakohteisiin suosittelemme paloturvallisia, vesipestäviä ja kosteussuojattuja kankaita, jotka tekevät kalusteiden huollosta helppoa ja vaivatonta. Voit valita tuotteeseen myös oman suosikkikankaasi, mutta varmistathan myynniltämme että kangas varmasti soveltuu kyseisen tuotteen verhoiluksi.

 

Panostamme tuotekehityksessä verhoilujen irrotettavuuteen, ja suurimmassa osassa tuotteistamme verhoilut ovatkin irrotettavissa ja pestävissä koko kalusteen osalta.

 

Voit ladata suosituimpien kankaidemme kangaskortit tästä.

 

 

 

Materiaalit

 

Puumateriaalina käytämme tuotteissamme pääosin massiivikoivua. Koivun lisäksi, olemme toimittaneet asiakkaillemme myös tammesta ja saarnesta valmistettuja kalusteita. Kysy rohkeasti, mikäli toivot projektiisi kalusteita tietystä puulajista valmistettuna.

 

Mikäli tarvitset projektiisi kestävän ja helposti puhdistettavan pöydän, suosittelemme käyttämään pöytäpinnassa laminaattia. Eri kuvio- ja sävyvaihtoehtoja on runsaasti, ja valikoimastamme löytyy myös antibakteeriset laminaatit, jotka ovat tärkeitä esimerkiksi terveydenhuollon kohteissa.

 

Puupinnat voidaan maalata tai petsata mihin tahansa Tikkurila Symphony -värijärjestelmän sävyyn. Jos vakiosävyissämme ei tunnu olevan sopivaa, voit määritellä tuotteelle oman sävysi.

 

Lue lisää tuotteiden ominaisuuksista Tekniset ominaisuudet -välilehdeltä.

Suunnittelijakansio

 

Toimitamme suunnittelijoille mielellämme suunnittelijakansion, joka sisältää tietoa Junetista ja yrityksen toimintatavoista, tuotekortit kaikista tuotteista ja tiedot ja kuvat kangasvaihtoehdoista sekä puun vakiosävyistä. Kangasnäytteitä toimitamme erikseen pyydettäessä.