Junet suunnittelun tueksi

Kankaat

Kangasvaihtoehtoja on saatavilla tänä päivänä valtava määrä. Me suosimme paloturvallisia ja helppohoitoisia, vastuullisesti valmistettuja kankaita tuotteissamme. Hoivakohteet asettavat kankaille erityisen kovat vaatimukset ja niissä suosimme Hollannissa valmistettavia Pintailin kostaussuojattuja ja konepestäviä hoivakankaita, jotka ovat myös pysyvästi antimicrobisia. 

Perus palorurvallisten kankaiden joukosta olemme nostaneet valikoimaamme Aquacleanin helppohoitoiset julkitilakankaat.  AquaClean on huonekalujen verhoilukangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. ruoan ja juoman aiheuttamat sekä monet muut tahrat pelkkää vettä käyttämällä. Nämä hiilineutraalit huonekalukankaat kestävät nukkaantumatta kovaakin kulutusta ja niiden värinkesto on erittäin hyvä.

Tuolien istuinpohjiin ja erityistä pyyhittävyyttä vaativiin verhoiluihin soveltuvat kosteussuojatut ja pestävät keinonahat. Esimerkiksi Englisch Decorin Touch keinonahassa on erinomainen hankauksenkesto ja se kestää niin miedot desinfiointiaineet kuin konepesunkin. 

Tuotteemme voidaan valmistaa projekteihin melkein mistä vain paloturvallisesta kankaasta, ota yhteyttä myyntiimme niin keskustellaan projektiisi parheiten soveltuvista vaihtoehdoista. 

Suunnittelijakansio

Toimitamme suunnittelijoille mielellämme suunnittelijakansion, joka sisältää tietoa Junetista ja yrityksen toimintatavoista, tuotekortit kaikista tuotteista ja tiedot ja kuvat kangasvaihtoehdoista sekä puun vakiosävyistä. Kangasnäytteitä toimitamme erikseen pyydettäessä.

Materiaalit

Puumateriaalina käytämme tuotteissamme pääosin massiivikoivua. Koivun lisäksi, olemme toimittaneet asiakkaillemme myös tammesta ja saarnesta valmistettuja kalusteita. Kysy rohkeasti, mikäli toivot projektiisi kalusteita tietystä puulajista valmistettuna.

Mikäli tarvitset projektiisi kestävän ja helposti puhdistettavan pöydän, suosittelemme käyttämään pöytäpinnassa laminaattia. Eri kuvio- ja sävyvaihtoehtoja on runsaasti, ja valikoimastamme löytyy myös antibakteeriset laminaatit, jotka ovat tärkeitä esimerkiksi terveydenhuollon kohteissa.

Puupinnat voidaan maalata tai petsata mihin tahansa Tikkurila Symphony -värijärjestelmän sävyyn. Jos vakiosävyissämme ei tunnu olevan sopivaa, voit määritellä tuotteelle oman sävysi.

Lue lisää tuotteiden ominaisuuksista Tekniset ominaisuudet -välilehdeltä.