Sofia tuoli

Kaunis Sofia-tuoli on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden, ja se onkin oiva valinta hoivakoteihin. Tyylikäs kaluste soveltuu erinomaisesti myös muille käyttäjäryhmille. Kotimaisesta koivusta valmistettu seniorituoli on erittäin tukeva ja siinä on mukava istua pitempiäkin aikoja. Etureunaan asti ulottuvat käsinojat helpottavat tuolista nousemista ja korkeaan selkänojaan on mukava nojata.

IkäihmisilleIkäihmisille
MassiivipuuMassiivipuu

L 57,5 S 58 cm, istuinkorkeus 47 cm (K110 cm)

Sofia soveltuu hyvin nojatuolin korvikkeeksi pieniin tiloihin sekä käytäville. Yksittäisenä elementtinä kaunistaa tilan kuin tilan.

Tuolia on saatavilla vakiona kaikissa Junet koivuväreissä sekä mustaksi ja valkoiseksi maalattuna. Projekteihin maalataan yksilöllisesti Tikkurilan laajan Symphony värikartan väreissä! Kysy lisää myynnistämme. Suuremmissa määrissä istuinosaan on saatavilla huopapohjainen istuinpäällinen esimerkiksi pyyhittävällä keinonahkapinnalla.

Huomaathan, että käsinojallisen tuolin käsinojien korkeus on 68 cm, eli jos tuoli sijoitetaan ruokapöydän ääreen, pöydän alamitta on oltava vähintään 69 cm, mielellään enemmän mahdollisten lattian kaltevuusvaihteluiden vuoksi.

Värivaihtoehdot
Koivu pähkinäpetsattu peukalokuva
Koivu pähkinäpetsattu täysi koko
Koivu pähkinä
Koivu tammipetsattu peukalokuva
Koivu tammipetsattu täysi koko
Koivu tammi
Koivu valkosuklaa peukalokuva
Koivu valkosuklaa täysi koko
Koivu valkosuklaa
Koivu wenge peukalokuva
Koivu wenge täysi koko
Koivu Wenge
Koivu musta peukalokuva
Koivu musta täysi koko
Maalattu musta
Koivu valkoinen peukalokuva
Koivu valkoinen täysi koko
Maalattu valkoinen

Tätä tuotetta on esillä näissä kohteissa

Kiinnostuitko? Kysy lisää tästä tuotteesta!