Usva

Kaunis ja siro Usva-sohva sopii erinomaisesti palvelukotien hoivakalusteeksi sekä myös muihin julkisiin tiloihin, joissa verhoilun täytyy olla paloturvallinen, irrotettava, kosteuden kestävä ja ennen kaikkea laadukas.

Usvan muotokielessä on yhdistelty suoraviivaista linjakkuutta ja pehmeitä kaarevia muotoja. Sohva näyttää kauniilta ja mielenkiintoiselta myös keskellä tilaa, sillä selkänojan kulmat ovat terävien sijaan pyöristetyt. Samalla pyöristyksellä on toteutettu myös käsinojien etukulmat.

Usva-sohva on saatavilla upeilla tammijaloilla sekä tukevilla mustilla metallijaloilla, joista on saatavana kaksi eri korkeutta. Näistä ja useista eri verhoiluvaihtoehdoista löytyy takuuvarmasti juuri sinun projektiisi sopiva yhdistelmä.

Saatavana kahden ja kolmen istuttavana.

EsteetönEsteetön
IrrotettavaIrrotettava
KosteussuojattuKosteussuojattu
PaloturvallinenPaloturvallinen
Suunnittelija: Katariina Laakso

3-istuttava L 212 cm, S 74 cm, K 89 cm

2-istuttava L 170 cm, S 74 cm, K 89 cm

(istumakorkeus 47 cm, istuinsyvyys 50 cm)

Sohvaan on valittavissa joko koivuiset sorvatut jalat tai puuterimaalatut mustat metallijalat. Jalkojen vakiokorkeus on 26 cm. Metallijalkoja saatavana myös madalletulla 21 cm korkeudella. Puujalat saatavissa kaikissa Junet koivuväreissä.

Verhoilu kokonaan irrotettavissa sekä tyynyistä, että rungoista. Kankaaksi suosittelemme paloturvallisia julkitilakankaita ja kosteussuojattuja hoivakankaita. Lue lisää verhoilukankaan valinnasta Apua valintoihin osiostamme.

Pehmusteet voidaan toteuttaa myös pehmeämpinä, jolloin tuote soveltuu hyvin myös nuorison käyttöön. Tällöin sohva toteutetaan myös matalammilla jaloilla, jolloin istuinkorkeus saadaan mittaan 42 cm.

Usva-sohvan on suunnitellut muotoilija Katariina Laakso.

Tätä tuotetta on esillä näissä kohteissa

Kiinnostuitko? Kysy lisää tästä tuotteesta!