Lumous senkki 3

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-senkkimme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Keskikokoisessa senkissä on kolme umpiovea pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt. Senkki on saatavilla myös kaksi- tai kaksiovisena.

Lumous 2

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-sarjamme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Kaksiovisessa senkissä on umpiovet pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt. Senkki on saatavilla myös kolme- tai neljäovisena.

Viiva senkki

Graafinen ja pelkistetty Viiva-senkki palvelee monen eri tilan säilyttimenä. Senkissä ei ole lainkaan vetimiä ja näin ollen se sopii hyvin myös hoivakotikäyttöön.

Viiva kaappi

Viiva sarjan uusin jäsen Viiva kaappi toimii monipuolisena säilyttimenä. Graafinen ja pelkistetty Viiva -sarja valmistetaan kotimaassa tammesta ja tammiviilusta. Kaapissa ei ole lainkaan vetimiä ja näin ollen se sopii hyvin myös hoivakotikäyttöön.

Viiva tv-taso/lipasto

Viiva-sarjan matalampi säilytyskaluste palvelee monikäyttöisenä säilyttimenä. Tason materiaali on tammi/tammiviilu ja tarkkaan harkitut viivat muodostavat kauniin kokonaisuuden muiden sarjan tuotteiden kanssa. Tv-tasossa on keskellä kippiovi ja laidoissa pomppumekanismilla toimivat laatikot. Saatavana myös lipastona kolmella laatikolla.

Morris nojatuoli korkea

Linjakkaassa Morris-tuolissa on erittäin mukava istua pitempiäkin aikoja. Korkeutta on nostettu tavallisesta istumakorkeudesta, jolloin tuoli soveltuu niin julkitiloihin kuin seniorituoliksi palvelutaloihin.

Morris nojatuoli

Linjakkaassa Morris-tuolissa on erittäin mukava istua pitempiäkin aikoja. Korkeutta on nostettu tavallisesta istumakorkeudesta, jolloin tuoli soveltuu niin julkitiloihin kuin seniorituoliksi palvelutaloihin.

Viiva yöpöytä

Graafinen Viiva yöpöytä valmistetaan kotimaassa. Voit käyttää sitä yöpödän lisäksi esimerkiksi pikkutasona tai laatikollisena sivupöytänä. Materiaali tammiviilu/massiivitammi. Viiva-tuotteet muodostavat yhdessä harmonisen kokonaisuuden.

Usva nojatuoli

Kaunis ja siro Usva-sarja on täydentynyt nojatuolilla. Nojatuolissa on jämäkät pehmusteet tukemassa hyvää istuma-asentoa ja tuolista nousemista, istuintyyny on myös kosteussuojattu. Usva-sarja sopii erinomaisesti palvelukoteihin sekä julkisiin tiloihin, joissa verhoilulta vaaditaan laatua ja irrotettavuutta. Suosittelemme palvelukoteihin kosteussuojattuja ja paloturvallisia hoivakankaitamme. Usvan muotokielessä on yhdistelty suoraviivaista linjakkuutta ja pehmeitä kaarevia muotoja. Nojatuoli näyttää kauniilta ja mielenkiintoiselta […]

Kaikkialla sivutaso

Kaikkialla-taso on monikäyttöinen pienkaluste. Tammiviilutetusta levystä valmistettu ajaton ja klassinen taso sopii käytettäväksi muuallekin kuin vain makuuhuoneeseen yöpöydäksi. Kaikkialla-tasoa saa myös erikoismitoilla jolloin se soveltuu myös pieneksi sivupöydäksi/tasoksi.

Lehti sohvapöytä

Siro Lehti-sohvapöytä on saatavana tammesta tai koivusta valmistettuna. Sohvapöytä seisoo tukevasti neljällä jalalla ja kauniit, modernit kiinnitysraudat antavat lisäilmettä sohvapöydän muotokieleen.

Soma

Soma hyllyistä kokoaa helposti monenlaisia kokonaisuuksia eri tarpeisiin. Hyllylevyt ovat koivu- tai tammiviilutettua levyä, kannakkeet metallia antiikkimessingin ja mustan sävyissä.

Lumous senkki 4

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-senkkimme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Neliovisessa senkissä on umpiovet pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt. Senkki on saatavilla myös kaksi- tai kaksiovisena.

Lumous kaappi

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-sarjamme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Lumous kaapissa on umpiovet pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt.

Viiva sänky

Viiva sänky on osana graafista Viiva -sarjaa. Sänkyä löytyy kahta eri leveyttä, voit hankkia myös pelkän päädyn. Sänkyä saa leveyksillä 160 ja 180 cm. Viiva -sarjaan kuuluu myös yöpöydät, sängyn päätytaso, tv-taso ja senkki.