Suosittelemme yhdessä:

Usva nojatuoli

Kaunis ja siro Usva-sarja on täydentynyt nojatuolilla. Nojatuolissa on jämäkät pehmusteet tukemassa hyvää istuma-asentoa ja tuolista nousemista, istuintyyny on myös kosteussuojattu. Usva-sarja sopii erinomaisesti palvelukoteihin sekä julkisiin tiloihin, joissa verhoilulta vaaditaan laatua ja irrotettavuutta. Suosittelemme palvelukoteihin kosteussuojattuja ja paloturvallisia hoivakankaitamme.

Usvan muotokielessä on yhdistelty suoraviivaista linjakkuutta ja pehmeitä kaarevia muotoja. Nojatuoli näyttää kauniilta ja mielenkiintoiselta myös keskellä tilaa, sillä selkänojan kulmat ovat terävien sijaan pyöristetyt. Samalla pyöristyksellä on toteutettu myös käsinojien etukulmat.

Usva-nojatuoli on saatavilla upeilla tammi- ja koivujaloilla sekä eleganteilla mustilla metallijaloilla. Näistä ja useista eri verhoiluvaihtoehdoista löytyy varmasti juuri sinun projektiisi sopiva yhdistelmä.

IrrotettavaIrrotettava
KosteussuojattuKosteussuojattu
PaloturvallinenPaloturvallinen
Suunnittelija: Katariina Laakso

L 70 cm, S 75 cm, K 86 cm

(istumakorkeus 47 cm, istuinsyvyys 48 cm)

Nojatuoliin on valittavissa joko tammiset tai koivuiset sorvatut jalat, tai puuterimaalatut mustat metallijalat. Jalkojen korkeus on 26 cm. Puujalkojen vakiovärinä luonnonväri, projekteihin saatavilla myös sävytettyinä.

Verhoilu on kokonaan irrotettavissa ja istuintyyny on kosteussuojattu.

Usva-sarjan on suunnitellut muotoilija Katariina Laakso.

Värivaihtoehdot
Koivu natural peukalokuva
Koivu natural täysi koko
Koivu
Koivu musta peukalokuva
Koivu musta täysi koko
Maalattu musta
Tammi luonnonväri

Tätä tuotetta on esillä näissä kohteissa

Kiinnostuitko? Kysy lisää tästä tuotteesta!