Vaka

Vaka tuoli on suunniteltu kestäväksi yleistuoliksi niin julkitiloihin kuin hoivakohteisiin ja sillä erittäin kestävä rakenne, mutta silti siro ja kodikas muotokieli. Sarjasta löytyy kaksi eri kokoa, joista leveämpi vastaa vaativimpiinkin tarpeisiin korkean painorajansa ja korotetun istuinkorkeutensa myötä. Tuoli on helposti muunneltavissa erilaisten värien, puumateriaalien ja tekstiiliverhoilujen avulla.

Beat

Kaunis ja ajaton Beat-tuoli on saatavana käsinojilla ja ilman sekä pinottavana ja ei pinottavana. Massiivikoivuinen tuoli sopii erinomaisesti aula- tai odotustuoliksi julkitiloihin, sekä ruokapöydäntuoliksi hoivakoteihin. Istuinosassa on vakiona joko helppohoitoinen kosteusuojattu keinonahka tai puuistuin. Katso lisää mallivaihtoehtoja lisätiedoista.

Lumous senkki 3

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-senkkimme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Keskikokoisessa senkissä on kolme umpiovea pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt. Senkki on saatavilla myös kaksi- tai kaksiovisena.

Lotta pöytä

Massiivikoivuinen Lotta pöytä on jokaisen ruokailutilan helmi. Pöytää on saatavilla pyöreänä ja suorakulmaisena pyöristetyin kulmin. Kannen alareunassa on kaunis viistous ja jalat on sorvattua massiivikoivua. Hiukan alaspäin kapenevat jalat tekevät pöydästä tukevan ja jättävät hyvin tilaa niin pyörätuoleille kuin seniorituoleille. Saatavilla myös laminaattikannella.

Lumous 2

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-sarjamme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Kaksiovisessa senkissä on umpiovet pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt. Senkki on saatavilla myös kolme- tai neljäovisena.

Kesti pöytä

Kesti pöytä on varma valinta palvelukoteihin ja asumisyksiköihin. Kestävä ja tukeva rakenne sekä laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. Pöydän rakenteessa ei ole lainkaan sokkelia ja jalat on sijoitettu kannen reunoihin, jolloin pöydän ääreen pääsee helposti apuvälineillä ja korkeakäsinojallisilla ruokapöydän tuoleilla. Jaloissa ja kannen reunoissa on materiaalina massiivikoivu, kannen pinta on kestävää laminaattia. Kannessa on vakiona […]

Vilma tuoli

Pinnaselkänojainen ajattoman kaunis Vilma-tuoli on kestävä ja tukevarakenteinen hoivakalustemalliston tuoli. Suosittu seniorituoli on saatavana käsinojilla tai ilman käsinojia sekä istuin verhoiltuna tai puuistuimella. Tuolia on saatavilla myös korotettuna. Tuolin selkänojaan voidaan asentaa apukahvat ja etujalkoihin pyörät. Jaloissa on vakiona huopanastat. Käsinojalliseen tuoliin on saatavilla myös kätevä 7 cm korotustyyny, kysy lisää myynnistämme!

Kata pöytä

Massiivikoivuinen Kata-pöytä kutsuu viihtymään. Pöytä kestää kovaakin käyttöä. Pöydän alla on runsaasti vapaata tilaa, joten sen ääressä mahtuu ruokailemaan pyörätuolilla, ja sen alle mahtuu hyvin myös käsinojallinen seniorituoli. Isommalle seurueelle Kata-pöytiä voi yhdistellä pitkittäin tai kyljittäin isommaksi kokonaisuudeksi. Saatavilla myös laminaattikannella.

Nora ruokapöytä

Massiivikoivusta valmistettu Nora-pöytä on linjakas ja ajaton. Pöytää on saatavilla kahdessa vakiokoossa ja myös erikoimitoilla. Pöytä voidaan toteuttaa myös jatkopaloilla, jolloin pöydälle saadaan tarvittaessa 55cm lisää pituutta.

Jukola sohva

Ryhdikkään ja kodikkaan Jukola -sohvan verhoilu on kokonaan irrotettavissa, kangas on paloturvallinen ja tarvittaessa kosteussuojattu (palvelukodit). Lisäksi runko on kauttaaltaan kosteussuojattu selkänojan takaosaa lukuunottamatta. Sohva on saatavana vakiomitoiltaan neljässä eri koossa

Metso

Tuula Falkin alkujaan Peltolalle suunnittelema Metso-sarja on muokattu Junetille myös iäkkään käyttäjäkunnan tarpeisiin sopivaksi. Upea Metso valmistetaan massiivikoivusta Jurvassa ja istuintyynyt ovat tarvittaessa kosteussuojatut ja paloturvalliset. Nojatuoli ja sohva sopivat palvelukotien yhteistilohin, erilaisiin odotus- ja aulatiloihin sekä hotellihuoneisiin. Verhoilukankaaksi voi valita käyttötarkoitukseen sopivan kankaan hyvin laajasta valikoimastamme – paloturvallinen julkitilakangas tai myös kosteussuojattu hoivakangas.

Lia

Herkkä Lia-pöytä on parhaimmillaan kahvilapöytinä, kirjastohoneissa ja oleskelutilan kahvipöytänä tai pienissä neuvottelutiloissa jatkettavana versiona. Pöydän ääreen pääsee myös pyörätuolilla. Kaunis, sakaramallinen massiivipuujalka on hieman erilainen metalliseen laippajalkaan nähden. Lian kanteen saa tarvittaessa myös laminaattikannen (kiinteä kansi). Jos laminaatti on tarpeen jatkopalalliseen kanteen, tehdään Lian kansi tuolloin valmiiksi ovaalin mallisena.

Piano akustiikkaelementti

Huoneen akustiikkaa parantava Piano akustiikkaelementti on materiaaliltaan muotoonpuristettua huopaa ja sen sisällä on akustoivaa, 100% kierrätettyä polyesteriä. Elementtiejä on saatavilla laajassa väriskaalassa ja niistä onkin helppo koota seinille kauniita kokonaisuuksia. Leveämpää elementtiä on saatavilla myös pystyraidoituksella.

Venla sohvapöytä

Kaunis Venla-pöytä sopii erinomaisesti hoivakalusteeksi palvelukoteihin ja kestää vaativaakin käyttöä. Kaikissa reunoissa on pyöristykset lisäämässä turvallisuutta. Siro mutta tukeva pöytä käy hienosti kaikkien Junet-sohvien pariksi.

Lehti sohvapöytä

Siro Lehti-sohvapöytä on saatavana tammesta tai koivusta valmistettuna. Sohvapöytä seisoo tukevasti neljällä jalalla ja kauniit, modernit kiinnitysraudat antavat lisäilmettä sohvapöydän muotokieleen.

Jukola rahi

Kaunis ja käytännöllinen Jukola rahi käy niin Jukola sarjan tuotteiden kuin Nellan ja Sellan pariksi. Helppohoitoisessa rahissa on kokonaan irrotettava päällinen.

Lumous senkki 4

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-senkkimme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Neliovisessa senkissä on umpiovet pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt. Senkki on saatavilla myös kaksi- tai kaksiovisena.

Jyry TV-taso

Ajattoman tyylikäs ja moneen tilaan sopiva Jyry TV-taso on turvallinen laatikosto palvelukoteihin. Laatikoissa ei ole lainkaan vetimiä vaan laatikoiden yläreunassa on sormiurat. Lisäksi tilavissa laatikoissa on laadukkaat hidastimet, joiden ansiosta laatikot sulkeutuvat hitaasti. Mahdollista saada myös yläosan avo-osilla tai korotetuilla jaloilla.

Taittojalkapöytä

Kauniilla, koivusta valmistetulla Sinulle-kannella varustettu taittojalkapöytä monitoimitiloihin, saleihin, leirikeskuksiin, kokoustiloihin. Helposti kasaan taittuvat jalat säästävät tilaa, jos halutaan varastoida useampia pöytiä tai saada tila kokonaan muuhun käyttöön sopivaksi.

Lumous kaappi

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-sarjamme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Lumous kaapissa on umpiovet pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt.

Asta

Ilmava ja ajaton Asta-vitriini on koostuu ylä- ja alaosasta, jotka on saatavana myös yksittäisinä elementteinä. Pelkkä yläosa on yksinään kaunis matalampi vitriini ja pelkkää alaosaa voi käyttää vaikka TV tasona. Lisäksi alaosan ovet voidaan korvata puuovilla.

Eero yöpöytä

Erityisesti palvelukoteihin suunniteltu korkeampi massiivikoivusta valmistettu yöpöytä, jossa on ulosvedettävä ateriointitaso, laatikko ja umpiovinen kaappi. Yöpöydässä on alla pyörät, joten sen saa helposti liikutettua tarpeen mukaan.