null

Ideagalleria

null

Tuotteet

Tekniset ominaisuudet

Kosteussuojattu kangas

Suunnittelemissamme hoivaprojekteissa suosimme kosteussuojattuja ja vesipestäviä verhoilukankaita. Näin ollen kosteus ei pääse imeytymään pehmusteeseen. Myös runko ja pehmusteet on aina kosteussuojattu vähintään istuinosan kohdalta.

Irrotettava verhoilu

Lähes kaikkien sohviemme ja nojatuoliemme verhoilu on irrotettavissa pesua varten, lisätietoa tuotekorteilla. Lisäksi ruokapöydän tuoleihin on saatavilla irrotettava verhoilu joko tarrakiinnitteisenä tai pikalukittavalla istuinpohjalla.

Pinottava

Osa tuoleistamme (sekä taittojalkainen pöytä) on pinottavia ja tällöin tuotekortilla on pinoamista selventävä symboli. Tuotekortilla on myös ilmoitettu, kuinka monta tuolia turvallisesti voidaan pinota ilman tukea.

Antibakteerinen

Kaikki tuotteemme on saatavilla kokonaan antibakteerisina. Käytämme vakiona antibakteerista lakkaa kaikissa puupinnoissa ja valikoimastamme löytyy antibakteeriset vaihtoehdot myös verhoilukankaisiin, laminaattikansiin ja metalliosiin. Antibakteerisilla pinnoilla voidaan vähentää bakteerien leviämistä. Esimerkiksi antibakteerinen lakkapinta hidastaa bakteerien kasvua 99%.

Esteeton kaluste

Esteetön

Esteetön kaluste soveltuu käyttöominaisuuksiltaan vaativaan hoiva käyttöön, jolloin sen rakenteet ja muodot pyrkivät edistämään helppoa ja esteetöntä käyttöä. Esimerkkinä hoiva malliston pöytämme, joissa ei pöydän kannen alla ole lainkaan sokkelia, jolloin kannen alle mahtuu helposti käsinojalliset tuolit ja kulku pöydän ääreen on esteetöntä myös pyörätuolilla.

Massiivipuukaluste

Valmistettu massiivipuusta

Käytämme tuotteissa mahdollisimman paljon massiivipuuta, osa kalusteista valmistetaan myös puuviilupintaisena jos tuotteen rakenne sitä edellyttää. Symboli on merkitty tuotekortille jos kalusteen puuosat ovat kokonaan tai suurelta osin massiivipuuta.

Paloturvallinen verhoilukangas

Paloturvallinen

Kaikki verhoilukankaat ja pehmusteet valmistetaan paloturvallisista materiaaleista julkitiloihin soveltuvaksi. Lisäksi julkitiloihin suunnittelemamme verhot valitaan aina paloturvallisista kuoseista.

Seniorikaluste

Ikäihmisille sopiva

Tuote on ikäihmisille sopiva, kun sen mitoitus ja rakenne on suunniteltu tukemaan ikäihmisten tarpeita. Kaluste on tukeva, ei kaadu helposti ja tukee esteetöntä kulkua. Lisäksi esim. laatikostossa ei ole vetimiä ja ne ovat turvallisesti sulkeutuvia. Lähes kaikki tuotteemme täyttävät tälle symbolille asetetut kriteerit.