null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

sara-tuoli-pahkina

Sara tuoli

Jos etsinnässä on tuoli, joka miellyttää silmää ja on erityisen mukava istua jopa pidempiä aikoja, silloin valinta on ehdottomasti Sara.

 

Tilava istuinleveys, pehmeä ja mainiosti tukeva selkänoja ja hyvät käsinojat takaavat hyvän istumakokemuksen – ja soveltuu kaiken ikäisille. Seniorituoli, joka ei näytä siltä!

 

Mitat L 55, S 51, istuinkorkeus 49 cm (K84 cm)

Lisätiedot

Petra Lasseniuksen suunnittelema äärettömän kaunis, tukeva ja kestävä julkitila- tai seniorituoli. Sara-tuolissa on tilava mitoitus ja verhoiltu selkänoja- ja istuinpehmuste. Tuolin runko (puuosat) on saatavana kaikissa Junetin koivuväreissä. Sara-tuolissa on korotettu istuinkorkeus, 49 cm ja korkeat, etujalkoihin saakka ylettyvät käsinojat.

 

Verhoilukangas voi olla lähes mikä tahansa paloturvallinen julkitilakangas, mutta keinonahkaa suosittelemme puhtaanapidon näkökulmasta, tuolissa on kiinteä verhoilu. Kaarevan selkänojataivutteen vuoksi kangas pitää olla hieman joustava, jotta asettuu hyvin paikalleen.

 

Pyydä tarjous info@junet.com

Värivaihtoehdot

 

Koivu
koivu_valkosuklaa
maalattu-valkoinen
koivu_pahkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
koivu_tammi

Ladattavat tiedostot

   Suunnittelija: Petra Lassenius

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.