Suosittelemme yhdessä:

Trahteeri pöytä

Linjakas Trahteeri pöytä on tukeva ja käytännöllinen. Pöydän metallinen laippajalka estää pöytää heilahtamasta, vaikka siihen tukeutuisi koko painollaan. Pöytä on myös mitoitettu siten, että sen alle ja ääreen pääsee pyörätuolilla. Kansi on saatavilla koivuviilutettuna, kestävällä laminaattipinnalla sekä maalattuna.

Huomioimme turvallisuuden myös pintojen materiaaleissa, vakiovalkoinen laminaattipinta sekä kaikki lakatut puu- ja viilupintamme on aina vakiona antibakteerisia.

Trahteeri pöytää valmistetaan sekä pyöreällä että kantikkaalla kannella. Pöydän korkeus on normaalia hieman korkeampi soveltuen erinomaisesti seniorikäyttöön. Pöytää saa myös kätevällä korkeussäädöllä. Kaasujousella toimiva säätö mahdollistaa pöydän vaivattoman käytön eri käyttäjille.

EsteetönEsteetön
IkäihmisilleIkäihmisille

Koot: Ø 70 cm, Ø 90cm, Ø 110 cm, Ø 120 cm, 85×85 cm

Korkeus: 72 ja 74 cm

Saatavilla myös erikoiskoossa.

Trahteeri pöytä sopii hyvin ruokailutiloihin, ravintoloihin ja kahviloihin sekä neuvottelupöydäksi toimistoihin. Pöydän yhteyteen sopivat erinomaisesti kaikki tuolimallimme. Pöytää saa myös erikoiskoossa projekteihin, niin pyöreänä kuin kulmikkaana.

Pöydän kannen materiaalina on viilutettu tai laminaattipintainen MDF-levy. Saatavilla myös maalattu MDF kansi sekä massiivikoivukansi. Pöydän kannen reunaprofiilissa on siro viiste ja kannen paksuus on 25mm. Puupintainen kansi on saatavana kaikissa Junet koivuväreissä. Laminaattikansiin löytyy viisi vakiosävyä ja laaja valikoima muita värejä Formican mallistosta. Myös maalin väri voidaan vakiovalkoisen lisäksi määritellä projektikohtaisesti.

Metallisen laippajalan halkaisija määritellään aina kannen halkaisijan mukaan, jolloin pöytä on aina tukeva, eikä pääse kaatumaan vaikka reunaan nojaisi koko painollaan. Jalkaa on saatavilla kromattuna sekä useissa RAL-sävyissä.

Tätä tuotetta on esillä näissä kohteissa

Kiinnostuitko? Kysy lisää tästä tuotteesta!