null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

trahteeri_miljoo1

Trahteeri

Pyöreä laippajalkainen ruokapöytä 90 ja 110 cm halkaisijalla. Tukeva metallinen laippajalka estää pöytää heilahtamasta, vaikka siihen tukeutuisi koko painollaan. Pöytä on mitoitettu siten, että sen alle ja ääreen pääsee myös pyörätuolilla. Pöydän kansi on saatavilla koivuviilutettuna, kestävällä laminaattipinnalla sekä maalattuna.

 

Pöytä sopii hyvin ravintoloihin, kahviloihin ja hoivakoteihin, esim. aulaan, kahvittelutiloihin tai neuvottelutiloihin. Pöydän yhteyteen sopivat erinomaisesti joko kuvanmukaiset Sara-tuolit tai vaikka pinottavat Beat-tuolit. Pöytää saa myös muussa koossa projekteihin, esim. kannen kapeammalla/leveämmällä mitoituksella.

 

Uutena jalkavaihtoehtona korkeussäädettävä laippajalka. Kaasujousella toimiva säätö mahdollistaa pöydän vaivattoman säädön eri käyttäjille.

 

Mitat: Ø 90/110 cm, korkeus 74 cm

Saatavana tarvittaessa myös 80 tai 120cm halkaisijalla.

 

Lisätiedot

Pöydän kannen materiaalina on viilutettu tai laminaattipintainen MDF-levy. Saatavilla myös maalattu MDF kansi. Pöydän kannen reunaprofiilissa on siro viiste, kannen paksuus 25mm. Kansi on saatavana kaikissa Junet koivuväreissä. Laminaatin tai maalin väri voidaan vakiovalkoisen lisäksi määritellä projektikohtaisesti laajasta värivalikoimasta.

Metallisen laippajalan halkaisija määritellään aina kannen halkaisijan mukaan, jolloin pöytä on aina tukeva, eikä pääse kaatumaan vaikka reunaan nojaisi koko painollaan. Jalkaa on saatavilla kromattuna sekä useissa RAL-sävyissä.

Kannen värivaihtoehdot

Koivu
koivu_valkosuklaa
maalattu-valkoinen
koivu_pahkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
koivu_tammi

Ladattavat tiedostot

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.