Rinnekoti Tähtisumu, Nokia

Nokian Harjuniityssä sijaitseva Rinnekoti Tähtisumu kalustettiin marraskuussa 2023. Yksikkö on koti ympärivuorokautista tukea ja hoitoa tarvitseville täysi-ikäisille psyykkisesti oirehtiville kehitysvammaisille ja autisminkirjon henkilöille. Tähtisumussa on kolme ryhmäkotia, joihin kaikkiin suunnittelimme erilaiset värimaailmat ja osin erilaiset kalusteratkaisut riippuen asukkaiden iästä, kunnosta ja toiveista. Yhtenäistä linjaa luotiin kalusteiden muodoilla ja isona pintana näkyvillä verhoilla, joissa on sama verhomalli eri sävyissä kaikissa ryhmäkodeissa. Kaikkien sohvien ja nojatuolien verhoilut ovat irrotettavissa ja kaikki tekstiilit ovat tietenkin paloturvallisia ja vesipestäviä. Erikoistuotteena kohteeseen valmistimme suojakotelot televisioille.

Kalustekokonaisuuksia täydentämään suunnittelimme ja toimitimme tiloihin sisustustyynyt, silkkikasvit, akustiikkaelementit ja taulut. Näillä saatiin tilohin lisää sekä viihtyvyyttä että kodikkuutta.

Kohde kartalla

Tutustu myös näihin

Ratkaisuja, jotka korostavat brändiä ja lisäävät asiakkaiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Hoivamme-koti, Karkkila

Toukokuussa 2023 kalustimme 30 paikkaisen ikäihmisten hoivakodin Karkkilaan. Hoivamme tekee hoitotyötä suurella sydämmellä ja saman lämmön haluttiin näkyvän myös sisustuksessa.

Lastenkoti Taskukello, Iisalmi

Maaliskuussa 2023 kalustettiin uusi lastenkoti Iisalmeen. Asiakkaan toiveena oli viihtyisten tilojen lisäksi helppohoitoiset materiaalit, tummat sävyt sekä kohtuullinen hintataso.