Malminkartano, Helsinki

Päiväkummun uusi upea muistisairaiden hoitokoti Helsingin Malminkartanossa valmistui lokakuussa 2021. Suunnittelimme kohteeseen kokonaisvaltaisen ja yhtenäisen sisutuksen asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Jokaiseen ryhmäkotiin sekä aulatiloihin pyrimme luomaan kodinomaisen tunnelman yksilöllisin värein.

Toimitimme kalusteet ja sisustustuotteet kaikkiin ryhmäkoteihin, yhteistiloihin ja toimistoihin. Sisustustuotteina mm. matot, akustiikkatulut, silkkikasvit ja terassikalusteet istutuksineen.

Materiaaleissa suosittiin luonnonmukaisuutta niin pinnoissa kuin värimaailmassa toistaen rakennuksen kauniita pintoja. Kalusteiden verhoilukankaat ovat paloturvallisia, vesipestäviä ja kosteussuojattuja.

Tietoja kohteesta

Päiväkumpu yrityksenä

Päiväkumpu on Helsingissä toimiva elämäniloa ja hellää hoivaa tarjoava yksityinen perheyritys. Päiväkummun palveluihin kuuluvat mm. hoitokodit, palveluasuminen, kotipalvelut ja päivätoiminta. Yhteistä kaikille palveluilleen on, että ne lisäävät asiakkaidemme ilonryppyjä.

Malminkartanon muistiosaamiskeskus

Päiväkummun muistiosaamiskeskus tarjoaa turvallisen ja elämäniloisen kodin yli sadalle helsinkiläiselle. Muistiosaamiskeskus on erikoistunut työikäisten sekä ikääntyneiden muistisairaiden asukkaiden hoitamiseen. Malminkartanosta asustaa ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen asukkaita kahdessa kerroksessa. Lisäksi kiinteistössä on 53 vuokra-asuntoa, joihin Päiväkummun kotipalvelut tarjoavat monipuolisesti tukea ja apua.

Päiväkumpu
Karri Nieminen / Tukipalvelujohtaja
Junetilla toiveitamme kuunneltiin tarkalla korvalla. Saimme laadukkaat ja havainnolliset suunnittelukuvat kaikista tiloista. Kokonaisuudesta ja ratkaisuista oli helppoa keskustella työyhteisön sisällä ja Junetin kanssa.

Kohde kartalla

Tutustu myös näihin

Ratkaisuja, jotka korostavat brändiä ja lisäävät asiakkaiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Hoivamme-koti, Karkkila

Toukokuussa 2023 kalustimme 30 paikkaisen ikäihmisten hoivakodin Karkkilaan. Hoivamme tekee hoitotyötä suurella sydämmellä ja saman lämmön haluttiin näkyvän myös sisustuksessa.

Lastenkoti Taskukello, Iisalmi

Maaliskuussa 2023 kalustettiin uusi lastenkoti Iisalmeen. Asiakkaan toiveena oli viihtyisten tilojen lisäksi helppohoitoiset materiaalit, tummat sävyt sekä kohtuullinen hintataso.