Hoivamme-koti, Karkkila

Yksi Hoivamme Oy:n uusista ikäihmisten palvelukodeista avasi ovensa toukokuussa 2023 Karkkilassa. Kalustimme kohteen ruokailutilat, oleskelutilat, terassit sekä henkilökunnan toimisto- ja neuvottelutilat. Sisustuksen lähtökohtina oli Hoivamme konseptin mukaisesti toiminnallisuus, lämmin tunnelma ja yhtenäinen rauhallinen kokonaisuus. Kalusteiden värit valittiin maanläheisiksi, beigen, terran, sinisen, vihreän ja kanervan sävyin. Seinille asennettiin sympaattisia luontoaiheisia canvastauluja ja tilojen viihtyisyyttä lisättiin valaisimilla ja helppohoitoisilla silkkikasveilla. Toimitimme kohteeseen myös paloturvalliset verhot.

Kaikissa tuotteissa on kosteussuojattu, paloturvallinen verhoilu ja kalusteiden mitoituksessa on huomioitu palvelukodin vaatimukset niin asukkaiden, kuin hoitajien osalta.

Kohde kartalla

Tutustu myös näihin

Ratkaisuja, jotka korostavat brändiä ja lisäävät asiakkaiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Lastenkoti Taskukello, Iisalmi

Maaliskuussa 2023 kalustettiin uusi lastenkoti Iisalmeen. Asiakkaan toiveena oli viihtyisten tilojen lisäksi helppohoitoiset materiaalit, tummat sävyt sekä kohtuullinen hintataso.

Orvokkikuja, Orivesi

Orvokkikujan palvelutalo sisustettiin kaunein sävyin syksyllä 2022. Kohteen sisustussuunnittelijana toimi Sari Matikka-Tulonen.