Varakoti Varpunen, Lieksa

Varakoti Varpusen hieno uudisrakennus Lieksassa valmistui toukokuussa 2020. Ikäihmisille suunnattu tehostetun palvelun asumisen kohteessa teimme yhteistyötä suunnittelija Sirkka Erosen kanssa ja toimitimme kohteeseen kalusteet sekä räätälöidyt tuotteet, kuten mm. keittiön aputaso.

Kodikkaat tilat ovat kalustettu kauniiksi kokonaisuudeksi, jossa sekä asukkaiden että henkilökunnan on helppo olla ja työskennellä. Kalusteiden ergonomia tukee työntekijöiden hyviä työasentoja ja käyttäjien omatoimista liikkumista. Kalusteiden kankaat ovat laadukkaita, kosteudenkestäviä ja paloturvallisia julkitilakankaita.

Tietoja kohteesta

Erikoiskalusteet

Tiesitkö että teemme kohteisiin myös erikoismitoitettuja tai kokonaan erikoisvalmisteisia tuotteita. Tähän kohteeseen toimitimme upean räätälöidyn keittiösaarekkeen vastaamaan palvelukodin tarpeita

Kohde kartalla

Tutustu myös näihin

Ratkaisuja, jotka korostavat brändiä ja lisäävät asiakkaiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Rinnekoti Tähtisumu, Nokia

Nokian Harjuniityssä sijaitseva Rinnekoti Tähtisumu kalustettiin marraskuussa 2023. Tähtisumussa on kolme ryhmäkotia, joihin kaikkiin suunnittelimme erilaiset värimaailmat. Yhtenäistä linjaa luotiin kalusteiden muodoilla ja materiaaleilla.

Hoivamme-koti, Karkkila

Toukokuussa 2023 kalustimme 30 paikkaisen ikäihmisten hoivakodin Karkkilaan. Hoivamme tekee hoitotyötä suurella sydämmellä ja saman lämmön haluttiin näkyvän myös sisustuksessa.