Lastenkoti Taskukello, Iisalmi

Maaliskuussa 2023 kalustettiin uusi lastenkoti Iisalmeen. Asiakkaan toiveena oli viihtyisten tilojen lisäksi helppohoitoiset materiaalit, tummat sävyt sekä kohtuullinen hintataso. Tavoitteisiin päästiin valikoimalla eduliset, mutta kestävät kankaat pehmeisiin kalusteisiin sekä valitsemalla oikean käytötason kovia kalusteita oleskelu- ja ruokailutiloihin sekä asukashuoneisiin.

Tuotteiden ominaisuuksista ei tingitty. Kaikki pehmustettujen kalusteiden istuinosat on kosteussuojattu sekä verhoiltu paloturvallisin kankain, sohvissa ja nojatuoleissa verhoilut ovat myös irrotettavissa pesua varten. Kalusteet on myös muokattu kohteeseen sopiviksi, esimerkiksi sohvissa ja nojatuoleissa on istuinkorkeutta madallettu omista vakiokorkeuksistamme vastaamaan paremmin nuorten käyttövaatimuksiin. Sohviin valittiin myös kestävämmät metallijalat.

Kohde kartalla

Tutustu myös näihin

Ratkaisuja, jotka korostavat brändiä ja lisäävät asiakkaiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Rinnekoti Tähtisumu, Nokia

Nokian Harjuniityssä sijaitseva Rinnekoti Tähtisumu kalustettiin marraskuussa 2023. Tähtisumussa on kolme ryhmäkotia, joihin kaikkiin suunnittelimme erilaiset värimaailmat. Yhtenäistä linjaa luotiin kalusteiden muodoilla ja materiaaleilla.

Hoivamme-koti, Karkkila

Toukokuussa 2023 kalustimme 30 paikkaisen ikäihmisten hoivakodin Karkkilaan. Hoivamme tekee hoitotyötä suurella sydämmellä ja saman lämmön haluttiin näkyvän myös sisustuksessa.