Rinnekoti Tuulikannel, Helsinki

Helsingin Malminkartanossa sijaitseva Rinnekoti Tuulikannel sai uudet tilat kesällä 2022. Yksikkö on koti ympärivuorokautista tukea ja hoitoa tarvitseville kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Tuulikanteleessa on kuusi ryhmäkotia, joihin kaikkiin suunnittelimme erilaiset värimaailmat ja osin erilaiset kalusteratkaisut riippuen asukkaiden iästä, kunnosta ja toiveista. Yhtenäistä linjaa luotiin kalusteiden muodoilla ja isona pintana näkyvillä verhoilla, joissa on sama printti eri sävyissä kaikissa ryhmäkodeissa. Kaikkien sohvien ja nojatuolien verhoilut ovat irrotettavissa ja kaikki tekstiilit ovat tietenkin paloturvallisia ja vesipestäviä.

Kalustekokonaisuuksia täydentämään suunnittelimme ja toimitimme tiloihin jalkavalaisimet, sisustustyynyt ja taulut. Näillä saatiin tilohin lisää sekä viihtyvyyttä että kodikkuutta.

Kohde kartalla

Tutustu myös näihin

Ratkaisuja, jotka korostavat brändiä ja lisäävät asiakkaiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Rinnekoti Tähtisumu, Nokia

Nokian Harjuniityssä sijaitseva Rinnekoti Tähtisumu kalustettiin marraskuussa 2023. Tähtisumussa on kolme ryhmäkotia, joihin kaikkiin suunnittelimme erilaiset värimaailmat. Yhtenäistä linjaa luotiin kalusteiden muodoilla ja materiaaleilla.

Hoivamme-koti, Karkkila

Toukokuussa 2023 kalustimme 30 paikkaisen ikäihmisten hoivakodin Karkkilaan. Hoivamme tekee hoitotyötä suurella sydämmellä ja saman lämmön haluttiin näkyvän myös sisustuksessa.