Orvokkikuja, Orivesi

Syksyllä 2022 valmistunut Orvokkikujan Palvelutalo Orivedellä kalustettiin hempein maanläheisin värein. Kohteessa suunnittelijana toimi Sari Matikka. Tuotteet on valittu vastaamaan hoivakotikäytön vaatimuksia. Kaikki pehmustettujen osien rungot on kosteussuojattu sekä verhoiltu paloturvallisin kosteussuojatuin kankain, sohvissa ja nojatuoleissa verhoilut ovat myös irrotettavissa pesua varten. Kaikki puupinnat on käsitelty antibakteerisella lakalla ja pöytien kansissa on sormenjälkiä hylkivä antibakteerinen laminaattipinta.

Tietoja kohteesta

Tiesitkö että tuotteemme ovat räätälöitävissä?

Teemme kalusteet aina tilauksien mukaan ja pystymme muokkaamaan tuotteidemme mittoja ja ominaisuuksia kohteen vaatimuksia vastaaviksi. Tässä kohteessa Sara tuolien istuinkorkeutta on korotettu 51 cm:n, Kesti pöydissä on vakiosta poikeeava syvyys 90cm ja antibakteerinan anti-fingerprint laminaatti. Jukola sohviin ja nojatuoleihin on lisätty 5cm:n kerros lämpöelastista vaahtomuovia istuinosiin.

Sari M. Design Studio
Sari Matikka
Lähtökohtana suunnittelussa oli vanhusten hoitotyötä tukeva ja viihtyvyyttä lisäävä irtokalustus. Orvokkikujan Palvelutalon sisustus on kokonaisuudessaan luonnonläheinen ja luontoyhteys näkyy myös irtokalusteiden puisissa pinnoissa, jotka luovat kodikkaan ja lämpöisen ympäristön. Irtokalusteilta toivottiin kestävyyttä, helppohoitoisuutta sekä erittäin hyvää ergonomiaa niin käyttäjien kuin hoitohenkilökunnan näkökulmista. Junetin kalusteet täyttivät kaikki toiveet ja vaatimukset eikä esteettisyydestäkään tarvinnut tinkiä. Junetin kalustevalikoimasta on myös helppo muodostaa kokonaisuuksia.

Kohde kartalla

Tutustu myös näihin

Ratkaisuja, jotka korostavat brändiä ja lisäävät asiakkaiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Hoivamme-koti, Karkkila

Toukokuussa 2023 kalustimme 30 paikkaisen ikäihmisten hoivakodin Karkkilaan. Hoivamme tekee hoitotyötä suurella sydämmellä ja saman lämmön haluttiin näkyvän myös sisustuksessa.

Lastenkoti Taskukello, Iisalmi

Maaliskuussa 2023 kalustettiin uusi lastenkoti Iisalmeen. Asiakkaan toiveena oli viihtyisten tilojen lisäksi helppohoitoiset materiaalit, tummat sävyt sekä kohtuullinen hintataso.