Marjapihlaja, Laihia

Pihlajalinnan kaunis uudisrakennus valmistui lokakuussa 2019. Kohteessa haluttiin korostaa yrityksen brändiä myös sisustuksessa, ja siten ruokailu- ja oleskelutiloissa värimaailma valittiinkin Pihlajalinnan oranssin ympärille. Kirjastohuoneisiin luotiin lempeää tunnelmaa sinisen ja vihreän sävyillä. Kodikkuutta on lisäämässä matot, sisustustyynyt ja verhot, kaikki tietenkin paloturvallisina.

Kaikki kohteen kalusteet on valittu käyttäjäryhmän vaatimukset huomioiden. Kaikki päälliset ovat kosteussuojattua kangasta ja ne on helposti irrotettavissa pesua varten. Kalusteiden ergonomia tukee niin vanhuksia kuin heitä hoivaavia hoitajiakin.

Kohteessa käytettyjä tuotteita

Kohde kartalla

Tutustu myös näihin

Ratkaisuja, jotka korostavat brändiä ja lisäävät asiakkaiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Rinnekoti Tähtisumu, Nokia

Nokian Harjuniityssä sijaitseva Rinnekoti Tähtisumu kalustettiin marraskuussa 2023. Tähtisumussa on kolme ryhmäkotia, joihin kaikkiin suunnittelimme erilaiset värimaailmat. Yhtenäistä linjaa luotiin kalusteiden muodoilla ja materiaaleilla.

Hoivamme-koti, Karkkila

Toukokuussa 2023 kalustimme 30 paikkaisen ikäihmisten hoivakodin Karkkilaan. Hoivamme tekee hoitotyötä suurella sydämmellä ja saman lämmön haluttiin näkyvän myös sisustuksessa.