Attendo Kaarlo, Rauma

Vuonna 2018 valmistunut mielenterveyskuntoutujien uudiskohde Raumalla. Suunnittelun lähtökohtana toimi oleskelutilaan asennettu suuri valokuvatapetti, joka antoi raamit värikkäälle, mutta maanläheiselle värimaailmalle.

Tietoja kohteesta

Konseptisuunnittelua

Meillä on mahdollisuus luoda esimerkiksi palvelukokonaisuuksille oma konseptisisustus, jolloin kukin yksikkö on oma yksilönsä värimaailmoineen, mutta kalustemääritykset pysyvät suurinpiirtein samanlaisena kaikissa yksiköissä. Attendon mt-koteihin suunnittelimme nuorekkaan, modernin ja toimivan konseptin, mutta kuitenkin niin että kunkin yksikön toiveet ja tarpeet huomioitiin suunnitteluvaiheessa.

Kohteessa käytettyjä tuotteita

Kohde kartalla

Tutustu myös näihin

Ratkaisuja, jotka korostavat brändiä ja lisäävät asiakkaiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Rinnekoti Tähtisumu, Nokia

Nokian Harjuniityssä sijaitseva Rinnekoti Tähtisumu kalustettiin marraskuussa 2023. Tähtisumussa on kolme ryhmäkotia, joihin kaikkiin suunnittelimme erilaiset värimaailmat. Yhtenäistä linjaa luotiin kalusteiden muodoilla ja materiaaleilla.

Hoivamme-koti, Karkkila

Toukokuussa 2023 kalustimme 30 paikkaisen ikäihmisten hoivakodin Karkkilaan. Hoivamme tekee hoitotyötä suurella sydämmellä ja saman lämmön haluttiin näkyvän myös sisustuksessa.