Junet, hoivakalustamisen erityisosaaja

Junet on hoiva- ja palvelukotien projektikalustamiseen erikoistunut yritys. Kalustamme julkitiloja Avaimet käteen -palveluna, lähituotantona Suomessa valmistetuin kalustein. Kalustamme pääasiassa hoiva- ja palveluyksiköitä, terveydenhuollon tiloja sekä muita julkitiloja. Toimimme koko Suomen laajuisesti. Fyysinen toimipisteemme sijaitsee Jurvassa, Etelä-Pohjanmaalla, lähellä tehtaita, joissa kalusteemme valmistetaan.

Junet palvelut

Palveluihimme kuuluu kalustettavien kohteiden kokonaisvaltainen suunnittelu kaluste- ja värisuunnitelmineen sekä mahdollisine erikoiskalusteineen. Asennuspalvelumme toimittaa tuotteet kohteisiin, kantaa ja asentaa ne paikoilleen sekä vie pakkausjätteet mennessään. Tilat ovat käyttökunnossa toimituksemme jälkeen.

Projektikalustajana olemme ketterä toimija, jonka kaikki tuotteet valmistetaan projektikohtaisesti. Mallistomme kalusteet on suunniteltu kohderyhmät huomioiden. Emme silti ole lukittautuneet vakiomallistoon, vaan meiltä on saatavilla laaja valikoima asiakkaan tarpeisiin modifioituja kalusteita.

Tuotteemme ja niiden osat valmistetaan alihankintana joko omistajayrityksissämme tai muiden yhteistyökumppaneiden tehtailla. Tuotevalikoimassa olemme panostaneet siihen, että mahdollisimman suuri osa tuotteista ja niiden materiaaleista tulee Suomesta. Teemme myös yhteistyötä suunnittelijoiden, arkkitehtien sekä muiden alalla toimivien yritysten ja kalustetoimittajien kanssa.

Vahvuutemme on yli 10 vuoden kokemus hoivakotikohteiden kalustamisesta sekä monipuolinen ja luotettava kotimainen valmistajaverkosto. Olemme kahden huonekalutehtaan yhteisyritys ja omistajiamme ovat Hakola Huonekalu Oy ja Huonekalutehdas Laitala Oy.

Taustaa

Oy Jurva Network Ltd eli nykyinen Junet Oy perustettiin vuonna 1993, viiden huonekalutehtaan yhdistäessä voimansa.

Toimintansa alussa yhtiömme toimi vientirenkaana ja sen päämarkkinat olivat saksankielisessä Keski-Euroopassa. 2000-luvun alussa Junet keskittyi lomakohteiden, kuten hotellien, lomaosakkeiden ja vapaa-ajan asuntojen kalustamiseen Lapissa. Siihen aikaan merkittävässä roolissa oli myös jälleenmyyntiyhteistyö Vepsäläisen kanssa.

2010-luvun alkupuolella teimme uuden aluevaltauksen, kun aloimme kalustaa hoivakoteja. Niistä päivistä saakka olemme kerryttäneet osaamista hoiva- ja palvelukotien kalusteiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä kohderyhmien erityistarpeista. Tänä päivänä olemme Suomessa yksi alan merkittävimmistä toimijoista.

Uskomme kotimaiseen valmistukseen ja lähituotannon merkitykseen

Avainlippu on yksi tae vastuullisuudesta valmistajana