Haemme uutta osaajaa tiimiimme!

PROJEKTIMYYJÄ

Haemme hyvin kokonaisuuksia hahmottavaa, ystävällisesti asiakkaat kohtaavaa projektimyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä myyntitaitoja, aktiivista otetta ja taitoa lähestyä ihmisiä. Asiakkaiden tapaaminen henkilökohtaisesti tai kontaktointi puhelimitse ei ole sinulle haaste vaan pikemminkin ilo.

 

Aiempi kokemus myyntityöstä on ehdoton edellytys työssä menestymiselle, mutta tärkeintä kuitenkin on, että olet innokas oppimaan ja omaksut nopeasti uusia asioita ja kiinnostunut työskentelemään huonekalujen parissa. Kiinnostus sisustamiseen on plussaa!

 

Pääasiallinen tehtäväsi on myydä kalustus- ja sisustuskokonaisuuksia julkitiloihin, erityisesti palvelukoteihin sekä huolehtia projektien toimituksesta. Työtehtävät sisältävät asiakastapaamisia ympäri Suomen, uusasiakashankintaa, asiakassuhteiden ylläpitoa sekä ajoittain toimiston juoksevien asioiden hoitamista.

 

Työhön sisältyy myös matkustusta. Palkkaus koostuu hyvästä pohjapalkasta, jota on mahdollista korottaa myyntiprovisioilla.

 

Junet on viime vuosina kasvanut yhdeksi Suomen johtavista palvelukotien projektikalustajista ja yrityksen vahvuuksia ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus ja avaimet käteen -periaatteella toimiminen. Toivomme sinulta positiivista otetta myyntityöhön ja joustavuutta – ja olet muuten vain hyvä tyyppi.

 

Jos koet tiiviin työtahdin, ketterästi muuttuvan firman ja välittömän perhemäisen työilmapiirin omaksesi, olet meille oikea henkilö.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Otamme haastatteluihin valittuihin yhteyttä heti hyvän hakemuksen osuttua kohdalle.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla tai puhelimitse arkisin klo 14-15 välillä. Puhelin 050 544 2769 / Eija Pakkanen.

 

Hakemukset ja kyselyt osoitteeseen eija.pakkanen@junet.com

 

Hakuaika 31.1.2019 saakka.