Haemme uutta osaajaa tiimiimme!

PROJEKTIMYYJÄ

Junet on viime vuosina kasvanut yhdeksi Suomen johtavista palvelukotien kalustajista ja yrityksemme vahvuuksia ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus ja avaimet käteen -periaatteella toimiminen.

 

Haemme tiimiimme hyvin kokonaisuuksia hahmottavaa, ystävällisesti asiakkaat kohtaavaa projektiosaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Onko asiakaspalvelu sinulle mukavaa ja luonnollista?

  Asiakkaiden ystävällinen kohtaaminen on meille arkipäivää. Teemme työtämme ihmiseltä ihmiselle kartoittaen keskustellen asiakkaidemme tarpeita löytäen niihin yhdessä toimivimmat ratkaisut. Myymme pääasiassa palvelua ja kokonaisuuksia yksittäisten tuotteiden sijaan.

 

Hahmotatko tiloja kolmiulotteisesti ja onko sinulla sisustussilmää?

  Tilojen sisustussuunnittelu on olennainen osa työnkuvaasi, teemme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kalustussuunnitelmia sisältäen kalusteiden lisäksi verhot, matot, taulut ja muut sisustustuotteet. Aiempi kokemus sisustussuunnittelusta ei ole pakollista, riittää että sinulla on siihen taipumusta ja intoa oppia uutta. Työskentely meillä projektimyyjänä on siis myös luovaa työskentelyä myyntityön lisäksi.

 

Onko tietokoneella työskentely sinulle luontaista?

   Tulet käyttämään perus Office -ohjelmien lisäksi mm. CAD-ohjelmaa ja kuvankäsittelyohjelmaa. Officen ohjelmien tulee olla sinulla hallussa, mutta muihin ohjelmiin saat meillä kattavan perehdytyksen, eli riittää että tietokone on työkaluna sinulle ystävä. Pääosa työstä kun tehdään tietokoneen ääressä. 

 

Jos vastasit edellisiin myöntävästi – olet meille oikea tyyppi! Aiempi kokemus myyntityöstä ei ole ehdoton edellytys työssä menestymiselle, vaikka siitä on varmasti hyötyä. Tärkeintä on, että olet innokas oppimaan ja omaksut uusia asioita nopeasti, ja olet kiinnostunut työskentelemään huonekalujen ja sisustuksen parissa.

 

Pääasiallinen tehtäväsi on tehdä kalustus- ja sisustuskokonaisuuksia julkitiloihin,  erityisesti palvelukoteihin, hoitaa myyntiprosessi sisältäen tarjouslaskennan sekä huolehtia projektien toimituksesta. Työpisteesi sijaitsee Jurvassa Sellan kiinteistössä. Etätöitä teemme vain satunnaisesti, sillä olemme huomanneet, että projekteissamme tiivis tiimityö tuo parempia tuloksia.  Työtehtävät sisältävät myös asiakastapaamisia ympäri Suomen, uusasiakashankintaa, asiakassuhteiden ylläpitoa sekä ajoittain toimiston juoksevien asioiden hoitamista. Palkkaus koostuu hyvästä pohjapalkasta, jota on mahdollista korottaa myyntiprovisioilla.

 

Jos koet tiiviin työtahdin, ketterästi muuttuvan firman ja välittömän perhemäisen työilmapiirin omaksesi, hae meille töihin! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Otamme haastatteluihin valittuihin yhteyttä 14.8. alkaen.

 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla tai puhelimitse arkisin klo 14-15 välillä. Puhelin 044 530 2717 / Sanna-Mari Petäjistö.

 

Hakemukset ja kyselyt osoitteeseen sanna-mari.petajisto@junet.com

 

Hakuaika 13.8.2023 saakka.