null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

vilma-etu

Vilma tuoli

Pinnaselkänojainen ajattoman kaunis Vilma-tuoli on kestävä ja tukevarakenteinen hoivakalustemalliston tuoli. Suosittu seniorituoli on saatavana käsinojilla tai ilman käsinojia verhoillulla istuimella tai puuistuimella.

 

Tuolin selkänojaan voidaan asentaa apukahvat ja etujalkoihin pienet huomaamattomat pyörät.

 

Käsinojaton L 44, S 48, istuinkorkeus 47 cm (K93 cm)
Käsinojilla L 51,5, S 48, istuinkorkeus 47 cm (K93 cm)

Lisätiedot

Käsinojallisen tuolin käsinojien korkeus on 69 cm. Mikäli tuoli sijoitetaan ruokapöydän ääreen, pöydän alamitta on oltava vähintään 70 cm, mielellään enemmän mahdollisten lattian kaltevuusvaihteluiden vuoksi.

 

Tuoliin on saatavana myös tukevat apukahvat selkänojaan ja etujalkojen alle pienet huomaamattomat pyörät. Jos lattiamateriaali on todella pehmeä muovimatto, silloin suosittelemme suurempia, jalan taakse asettuvia pyöriä.
Ikäihmisille suosittelemme käytettäväksi istuinpehmusteella varustettua tuolia, lakattu puuistuin voi olla hieman liukas seniorituolina. Kosteussuojattu keinonahka on erittäin käytännöllinen vaihtoehto istuinpehmusteeseen, jolloin pehmusteen kangasta ei tarvitse lainkaan vaihtaa.

 

Vilma-tuoli soveltuu erinomaisesti esim. Kesti-pöydän yhteyteen. Kun kyseessä on suurempi määrä tuoleja, teemme myös korotetulla istuinkorkeudella varustettuja tuoleja sekä tuoleja, joiden istuinlevyn voi irrottaa pikalukituksella huppuverhoilun irrottamista varten.

Värivaihtoehdot

 

Koivu
maalattu-valkoinen
koivu_valkosuklaa
koivu_pahkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
koivu_tammi

Ladattavat tiedostot

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.