null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

viiva_lipasto

Viiva TV-taso/lipasto

Viiva-sarjan matalampi säilytyskaluste, joka on osa Isko Lappalaisen Junetille 2014 suunnittelemaa Yhdessä-mallistoa. Tason materiaali on tammi/tammiviilu ja tarkkaan harkitut viivat muodostavat kauniin kokonaisuuden muiden sarjan tuotteiden kanssa.

 

Tv-tasossa on keskellä kippiovi ja laidoissa pomppumekanismilla toimivat laatikot. Lipastossa puolestaan on laatikko myös keskellä.

 

Mitat: L 150, S 45, K 47 cm

Lisätiedot

Isko Lappalaisen Junetille suunnittelema Viiva TV-taso on osa tammesta valmistettua Yhdessä-mallistoa. Viiva-sarjaan kuuluu TV-tason lisäksi senkki, sängyn pääty ja yöpöydät.

 

TV-tasossa on molemmilla sivuilla pomppumekanismilla toimivat laatikot ja keskellä pompulla toimiva kippiovi, jonka takaa avautuu tila esim. digiboxille. Johdonvientiaukko sijaitsee keskellä pohjassa. Kippioven takana olevaan pieneen laatikkoon voi piilottaa esim. kaukosäätimiä tai muita pienesineitä. Digiboxin tms. saa toimimaan moitteetta kippioven ollessa kiinni, kun hankkii oven sisään kaukosäätimen laajentimen.

 

Viiva TV-taso on saatavana myös kolmella laatikolla ilman kippiovea. Tällöin taso toimii esim. makuuhuoneessa sängyn päätytasona.

 

Värivaihtoehdot

 

Maalattu musta
tammi_hiekka
tammi_luonnovari

Ladattavat tiedostot

Isko Lappalainen

 

 

Suunnittelija: Isko Lappalainen

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.