null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

Vieno_kasinojilla_puuistuimella

Vieno tuoli

Pinnaselkänojainen Vieno -tuoli on kestävä ja tukevarakenteinen hoivakalustemalliston tuoli. Suosittu seniorituoli on saatavana käsinojilla tai ilman käsinojia sekä istuin verhoiltuna tai puuistuimella.

 

Tuolin selkänojaan voidaan asentaa apukahvat ja etujalkoihin pyörät. Jaloissa on vakiona huopanastat. Käsinojalliseen tuoliin on saatavilla myös kätevä 7 cm korotustyyny, kysy lisää myynnistämme!

 

Käsinojaton L 44, S 47, istuinkorkeus 47 cm (K93 cm)
Käsinojilla L 53, S 47, istuinkorkeus 47 cm (K93 cm)

Lisätiedot

Käsinojallisen tuolin käsinojien korkeus on 69 cm. Mikäli tuoli sijoitetaan ruokapöydän ääreen, pöydän alamitta on oltava vähintään 70 cm, mielellään enemmän mahdollisten lattian kaltevuusvaihteluiden vuoksi, muutoin tuoli ei mahdu pöydän alle. Huomioithan myös, että korotetussa tuolissa käsinojien korkeus on 74cm.

 

Tuoliin on saatavana myös tukevat apukahvat selkänojaan ja etujalkojen alle pyörät. Koville lattioille soveltuu pienet huomaamattomat pyörämme. Jos lattiamateriaali on todella pehmeä muovimatto, silloin suosittelemme suurempia, jalan taakse asettuvia pyöriä.
Ikäihmisille suosittelemme käytettäväksi istuinpehmusteella varustettua tuolia, lakattu puuistuin voi olla hieman liukas seniorituolina. Kosteussuojattu keinonahka on erittäin käytännöllinen vaihtoehto istuinpehmusteeseen, jolloin pehmusteen kangasta ei tarvitse lainkaan vaihtaa. Saatavilla on myös irrotettava istuinverhoilu, tällöin verhoilu kiinnittyy tarroin tuolin sivusarjojen alle.

 

Vieno tuoli tehdään kotimaassa, materiaalina massiivikoivu, joka on saatavilla kaikissa Junet koivuväreissä. Projekteihin tuolia voidaan tehdä maalattuna tai petsattuna mihin tahansa sävyyn.

 

Korotustyynystä on tulossa oma tuotesivu, tällä hetkellä lisätietoja voit kysyä myynnistämme.

Värivaihtoehdot

 

Koivu
Maalattu valkoinen
Koivu valkosuklaa
Koivu pähkina
koivu_wenge
Maalattu musta

Ladattavat tiedostot

3D kuvat tulossa

Junet Koivuvärit.zip