null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

valma-kasinojilla-hires

Valma

Valma on erittäin tukeva ja kestävä seniorituoli. Käsinojallisissa tuoleissa on korkeat, istuimen etureunaan yltävät käsinojat ja molemmissa malleissa (käsinojallinen ja käsinojaton) korotettu istuinkorkeus 47 cm. Käsinojalliseen tuoliin on saatavana lisäksi huomaamattomat pyörät etujalkojen alle.

 

Käsinojaton L 44, S 48, istuinkorkeus 47 cm (K93 cm)
Käsinojilla L 51,5, S 48, istuinkorkeus 47 cm (K93 cm)

Lisätiedot

Huomaathan, että käsinojallisen tuolin käsinojien korkeus on 69 cm. Mikäli tuoli sijoitetaan ruokapöydän ääreen, pöydän alamitta on oltava vähintään 70 cm, mielellään enemmän mahdollisten lattian kaltevuusvaihteluiden vuoksi.

 

Tuoliin on saatavana myös tukevat apukahvat selkänojaan ja etujalkojen alle pienet huomaamattomat pyörät. Jos lattiamateriaali on todella pehmeä muovimatto, silloin suosittelemme suurempia, jalan taakse asettuvia pyöriä.
Ikäihmisille suosittelemme käytettäväksi istuinpehmusteella varustettua tuolia, lakattu puuistuin voi olla hieman liukas seniorituolina. Kosteussuojattu keinonahka on erittäin käytännöllinen vaihtoehto istuinpehmusteeseen, jolloin pehmusteen kangasta ei tarvitse lainkaan vaihtaa.

 

Valma-tuoli soveltuu erinomaisesti esim. Kesti-pöydän yhteyteen. Kun kyseessä on suurempi määrä tuoleja, teemme myös korotetulla istuinkorkeudella varustettuja tuoleja sekä tuoleja, joiden istuinlevyn voi irrottaa pikalukituksella huppuverhoilun irrottamista varten.

Värivaihtoehdot

 

Koivu
maalattu-valkoinen
koivu_valkosuklaa
koivu_pahkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
koivu_tammi

Ladattavat tiedostot

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.