null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

valma-kasinojilla-hires

Valma

Massiivikoivusta valmistettava Valma on erittäin tukeva ja kestävä seniorituoli. Käsinojallisissa tuoleissa on korkeat, istuimen etureunaan yltävät käsinojat ja molemmissa malleissa (käsinojallinen ja käsinojaton) senioreille mitoitettu istuinkorkeus 47 cm. Tuoliin on saatavana lisäksi apukahvat ja pyörät etujalkojen alle. Käsinojallista Valmaa saa myös korotetulla 52cm istuinkorkeudella.

 

Käsinojaton L 44, S 48, istuinkorkeus 47 cm (K93 cm)
Käsinojilla L 51,5, S 48, istuinkorkeus 47 cm (K93 cm)

Korotettu tuoli: istuinkorkeus 52cm (K98 cm)

Lisätiedot

Käsinojallisen tuolin käsinojien korkeus on 69 cm. Mikäli tuoli sijoitetaan ruokapöydän ääreen, pöydän alamitta on oltava vähintään 70 cm, mielellään enemmän mahdollisten lattian kaltevuusvaihteluiden vuoksi, muutoin tuoli ei mahdu pöydän alle. Huomioithan myös, että korotetussa tuolissa käsinojien korkeus on 74cm.

 

Tuoliin on saatavana myös tukevat apukahvat selkänojaan ja etujalkojen alle pyörät. Koville lattioille soveltuu pienet huomaamattomat pyörämme. Jos lattiamateriaali on todella pehmeä muovimatto, silloin suosittelemme suurempia, jalan taakse asettuvia pyöriä.
Ikäihmisille suosittelemme käytettäväksi istuinpehmusteella varustettua tuolia, lakattu puuistuin voi olla hieman liukas seniorituolina. Kosteussuojattu keinonahka on erittäin käytännöllinen vaihtoehto istuinpehmusteeseen, jolloin pehmusteen kangasta ei tarvitse lainkaan vaihtaa. Saatavilla on myös irrotettava istuinverhoilu, tällöin verhoilu kiinnittyy tarroin tuolin sivusarjojen alle.

 

Valma tuolia on saatavilla kaikissa Junet koivuväreissä sekä projekteihin maalattuna tai petsattuna mihin tahansa sävyyn.

 

Korotustyynystä on tulossa oma tuotesivu, tällä hetkellä lisätietoja voit kysyä myynnistämme.

Värivaihtoehdot

 

Koivu
Maalattu valkoinen
Koivu valkosuklaa
Koivu pähkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
Koivu tammi

Ladattavat tiedostot