null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

Usva_nojatuoli_ruoste

Usva nojatuoli

Kaunis ja siro Usva-sarja on täydentynyt nojatuolilla. Nojatuolissa on jämäkät pehmusteet tukemassa hyvää istuma-asentoa ja tuolista nousemista, istuintyyny on myös kosteussuojattu. Usva-sarja sopii erinomaisesti palvelukoteihin sekä julkisiin tiloihin, joissa verhoilulta vaaditaan laatua ja irrotettavuutta. Suosittelemme palvelukoteihin kosteussuojattuja ja paloturvallisia hoivakankaitamme.

 

Usvan muotokielessä on yhdistelty suoraviivaista linjakkuutta ja pehmeitä kaarevia muotoja. Nojatuoli näyttää kauniilta ja mielenkiintoiselta myös keskellä tilaa, sillä selkänojan kulmat ovat terävien sijaan pyöristetyt. Samalla pyöristyksellä on toteutettu myös käsinojien etukulmat.

 

Usva-nojatuoli on saatavilla upeilla tammi- ja koivujaloilla sekä eleganteilla mustilla metallijaloilla. Näistä ja useista eri verhoiluvaihtoehdoista löytyy varmasti juuri sinun projektiisi sopiva yhdistelmä.

 

Mitat:

L 70 cm, S 75 cm, K 86 cm

(istumakorkeus 47 cm, istuinsyvyys 48 cm)

Lisätiedot

Nojatuoliin on valittavissa joko tammiset tai koivuiset sorvatut jalat, tai puuterimaalatut mustat metallijalat. Jalkojen korkeus on 26 cm. Puujalkojen vakiovärinä luonnonväri, projekteihin saatavilla myös sävytettyinä.

Verhoilu on kokonaan irrotettavissa ja istuintyyny on kosteussuojattu.

Usva-sarjan on suunnitellut muotoilija Katariina Laakso.

Jalan värivaihtoehdot

tammi_luonnovari
Koivu
Koivu
Maalattu musta

Ladattavat tiedostot

Suunnittelija: Katariina Laakso