null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

Trahteeri puukuviokannella

Trahteeri pöytä

Linjakas Trahteeri pöytä on tukeva ja käytännöllinen. Pöydän metallinen laippajalka estää pöytää heilahtamasta, vaikka siihen tukeutuisi koko painollaan. Pöytä on myös mitoitettu siten, että sen alle ja ääreen pääsee pyörätuolilla. Kansi on saatavilla koivuviilutettuna, kestävällä laminaattipinnalla sekä maalattuna.Jalkaan erittäin laaja värivalikoima, jopa pieniin tilausmääriin.

 

Huomioimme turvallisuuden myös pintojen materiaaleissa, vakiovalkoinen laminaattipinta sekä kaikki lakatut puu- ja viilupintamme on aina vakiona antibakteerisia.

 

Trahteeri pöytää valmistetaan sekä pyöreällä että kantikkaalla kannella. Pöydän korkeus on normaalia hieman korkeampi soveltuen erinomaisesti seniorikäyttöön. Pöytää saa myös kätevällä korkeussäädöllä. Kaasujousella toimiva säätö mahdollistaa pöydän vaivattoman käytön eri käyttäjille.

 

Vakiomitat:

Koot: Ø 70 cm, Ø 90cm, Ø 110 cm, Ø 120 cm, 85×85 cm

Korkeus: 72 ja 74 cm

Saatavilla myös erikoiskoossa.

Lisätiedot

Trahteeri pöytä sopii hyvin ruokailutiloihin, ravintoloihin ja kahviloihin sekä neuvottelupöydäksi toimistoihin. Pöydän yhteyteen sopivat erinomaisesti kaikki tuolimallimme. Pöytää saa myös erikoiskoossa projekteihin, niin pyöreänä kuin kulmikkaana.

 

Pöydän kannen materiaalina on viilutettu tai laminaattipintainen MDF-levy. Saatavilla myös maalattu MDF kansi sekä massiivikoivukansi. Pöydän kannen reunaprofiilissa on siro viiste ja kannen paksuus on 25mm. Puupintainen kansi on saatavana kaikissa Junet koivuväreissä. Laminaattikansiin löytyy kuusi vakiosävyä ja laaja valikoima muita värejä Formican mallistosta. Myös maalin väri voidaan vakiovalkoisen lisäksi määritellä projektikohtaisesti.

 

Metallisen laippajalan halkaisija määritellään aina kannen halkaisijan mukaan, jolloin pöytä on aina tukeva, eikä pääse kaatumaan vaikka reunaan nojaisi koko painollaan. Jalkaa on saatavilla kromattuna sekä useissa RAL-sävyissä.

Laminaattikansien vakiovärit

Valkoinen laminaatti on antibakteerinen vakiona

Valkoinen laminaatti
Roosa laminaatti
Siniharmaa laminaatti
Vaalea tammilaminaatti
Koivu laminaatti

Puukansien värivaihtoehdot

Koivu
Koivu valkosuklaa
Maalattu valkoinen
Koivu pähkina
koivu_wenge
Koivu tammi
koivu-punainen
Maalattu musta

Ladattavat tiedostot

Accordion Title

Empty section. Edit page to add content here.