null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

hoivakalusteet-seniorituoli-Sofia-pinnatuoli

Sofia

Kaunis Sofia-tuoli on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden, ja se onkin oiva valinta hoivakoteihin. Tyylikäs kaluste soveltuu erinomaisesti myös muille käyttäjäryhmille. Kotimaisesta koivusta valmistettu seniorituoli on erittäin tukeva ja siinä on mukava istua pitempiäkin aikoja. Etureunaan asti ulottuvat käsinojat helpottavat tuolista nousemista ja korkeaan selkänojaan on mukava nojata.

 

Mitat L 57,5  S 58 cm, istuinkorkeus 47 cm (K110 cm)

Lisätiedot

Sofia soveltuu hyvin nojatuolin korvikkeeksi pieniin tiloihin sekä käytäville. Yksittäisenä elementtinä kaunistaa tilan kuin tilan.

 

Tuolia on saatavilla kaikissa Junet koivuväreissä sekä valkoiseksi maalattuna. Saatavilla myös muissa sävyissä projektikohtaisesti, kysy lisää myynnistämme. Suuremmissa määrissä istuinosaan on saatavilla huopapohjainen istuinpäällinen esimerkiksi pyyhittävällä keinonahkapinnalla.

 

Huomaathan, että käsinojallisen tuolin käsinojien korkeus on 68 cm, eli jos tuoli sijoitetaan ruokapöydän ääreen, pöydän alamitta on oltava vähintään 69 cm, mielellään enemmän mahdollisten lattian kaltevuusvaihteluiden vuoksi.

Värivaihtoehdot

 

Koivu
Maalattu valkoinen
Koivu valkosuklaa
Koivu pähkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
Koivu tammi

Ladattavat tiedostot