null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

lumous-senkki

Lumous

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous-senkkimme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Vakiokokoisessa senkissä on kolme umpiovea pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt. Senkki on saatavilla myös neljä- tai kaksiovisena.

 

Mitat L 127, S 40, K 80 cm
Jalkojen korkeus 24 cm sokkelin yläreunaan.

Lisätiedot

Tyylikäs tammesta tai koivusta valmistettu Lumous-senkki kätkee sisäänsä tärkeät esineet. Senkki soveltuu hoivakotien oleskelutiloihin, ruokailutilaan, hotellihuoneisiin, odotussaleihin ja aulatiloihin.

 

Pitkät ovet tekevät senkin yleisilmeestä erittäin siistin ja eleettömän, ei vetimiä eikä runkoa näkyvissä. Senkin runko asennetaan jalkasokkelin päälle, joka pitää tuotteen erittäin ryhdikkäänä. Umpiovien takana on puuhyllyt.

 

Senkki on saatavana kaikissa Junetin tammi- ja koivuväreissä. Useamman kappaleen erässä senkkiä voidaan tehdä mittatilauskoossa ja vaikka toisesta materiaalista. Pyydä tarjous info@junet.com.

Värivaihtoehdot

 

koivu-luonnonvari-lv2
maalattu-valkoinen
koivu_valkosuklaa
koivu_pahkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
tammi_hiekka
tammi_luonnovari

Ladattavat tiedostot

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.