null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

kotoisa-edesta-tyynyt

Kotoisa sohva

Kodikas Kotoisa – massiivikoivurunkoinen jykevä sohva on helppohoitoinen ja tyylikäs oleskelutilan tai aulan kaluste. Istuintyyny on yhtenäinen, jolloin kosteus ei pääse istuintyynyjen väliin ja selkänojatyynyt ovat mukavan muhkeita.

 

Sohvan vakiokoko on L 179, S 78, istuinkorkeus 47cm (K88 cm)

Lisätiedot

Kotoisa-sohva muuntuu moneksi. Sohvassa jurvalaista puusepäntaitoa parhaimmillaan esittelevät kauniisti kaartuvat massiivikoivuisen käsinojat ja selkänoja, joihin tukeutuvat mukavat istuintyynyt. Sohvan ilme muuntuu mikäli myös puuosat verhoillaan. Kaikki verhoilut ovat irrotettavat ja vesipestävät. Istuin- ja selkänojatyynyt on kosteussuojattu, joten tämän sohvan kanssa ei tarvitse arkea ja käyttöä jännittää. Istuintyyny on yhtenäinen. Selkänoja koostuu kahdesta pitkästä tyynystä.

 

Kotoisa-sohva täyttää myös hoivan vaatimukset. Korkeus, kosteussuojaukset ja muotoilu takaavat sen, että ikäihmisten, liikuntarajoitteisten tai muuten tuettua asumista tarvitsevien on hyvä käyttää tätä sohvaa designista tinkimättä. Kotoisa onkin suosittu yksityisissä palvelutaloissa ja vanhusten hoitokodeissa.

Kuvassa verhoilukangas on julkitiloihin ja palvelukoteihin soveltuva, kosteussuojattu Wetcare Ancona sävy Raw linen. Pikkutyynyt Valore-villakangas.
Kysy lisää ja lähetä tarjouspyyntö info@junet.com

Puuosien värivaihtoehdot

Koivu
Koivu
maalattu-valkoinen
koivu_valkosuklaa
koivu_pahkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
koivu_tammi

Ladattavat tiedostot

Isko Lappalainen

 

 

Suunnittelija: Isko Lappalainen

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.