null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

kotoisa-nojatuoli

Kotoisa nojatuoli

Kodikas Kotoisa – massiivikoivurunkoinen jykevä nojatuoli on helppohoitoinen ja tyylikäs oleskelutilan tai aulan kaluste. Istuintyynyssä on jämäkkä pehmuste, joka ei upota ja pysyy ryhdikkäänä, jolloin tuolissa on mukava istua pidempäänkin. Selkänojatyyny on rennon muhkea.

 

Mitat: L 77, S 78, istuinkorkeus 48 cm (K88 cm), istuinsyvyys 58 cm

Lisätiedot

Kotoisa-sarjan nojatuoli ja sohva muuntuvat moneksi. Tuotteissa on jurvalaista puusepäntaitoa parhaimmillaan esittelevät kauniisti kaartuvat massiivikoivuisen käsinojat ja selkänoja, joihin tukeutuvat mukavat istuintyynyt. Nojatuolin ilme muuntuu mikäli myös puuosat verhoillaan. Kaikki verhoilut ovat irrotettavat ja vesipestävät. Istuin- ja selkänojatyynyt on kosteussuojattu, joten tämän nojatuolin kanssa ei tarvitse arkea ja käyttöä jännittää.

 

 

Kotoisa-sarjan tuotteet täyttävät myös hoivan vaatimukset. Korkeus, kosteussuojaukset ja muotoilu takaavat sen, että ikäihmisten, liikuntarajoitteisten tai muuten tuettua asumista tarvitsevien on hyvä käyttää tätä sohvaa designista tinkimättä. Kotoisa onkin suosittu yksityisissä palvelutaloissa ja vanhusten hoitokodeissa.

Puuosien vakiovärit

Koivu
Maalattu valkoinen
Koivu valkosuklaa
Koivu pähkina
koivu_wenge
Koivu tammi
Maalattu musta

Ladattavat tiedostot

   Suunnittelija: Isko Lappalainen