null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

Kaisla_nojatuoli

Kaisla

Uutuutemme siro ja tukeva Kaisla nojatuoli on suunniteltu yleiseen käyttöön iäkkään käyttäjäkunnan tarpeet huomioiden. Kaisla soveltuukin mainiosti niin hoivakäyttöön kuin erilaisiin julkisiin tiloihin. Tuolin selkänojassa on kiinteä verhoilu ja istuintyynyssä irrotettava päällinen. Istuinpehmuste on kosteussuojattua paloturvallista ja jämäkkää vaahtomuovia ja vanua, antaen hyvä tuen istujalle.

 

Kaunis massiivikoivuinen runko ottaa istujan syliinsä ja sen kaarevat muodot tuntuvat ja näyttävät mukavilta. Käsinojat jatkuvat kaarevasti selkänojan taakse sekä ulottuvat tuolin etureunaan tukien omatoimista nousemista.

 

Verhoilukangasvaihtoehtoja on runsaasti, hoivakoteihin suosittelemme kosteussuojattuja, pestäviä ja paloturvallisia hoivakankaita.

 

 

Mitat:

L 70 cm, S 71,5 cm, K 93 cm

(istumakorkeus 47 cm, istuinsyvyys 48 cm)

Lisätiedot

Nojatuolin runko almistetaan massiivikoivusta ja se on saatavissa kaikissa koivuväreissämme sekä maalattuna. Vakiomaalivärimme ovat musta ja valkoinen, mutta projekteihin tuotteen voi saada maalattuna tai petsattuna mihin tahansa väriin.

 

Kaislan istuintyyvyvvä on irrotettava ja selkänojassa kiinteä verhoilu. Pehmusteiden päällä on rakennetta suojaava kosteussuojakangas.

 

Kaislan on suunnitellut muotoilija Katariina Laakso.

Värivaihtoehdot

 

Koivu
Maalattu valkoinen
Koivu valkosuklaa
Koivu pähkina
koivu_wenge
Maalattu musta
Koivu tammi

Ladattavat tiedostot

Suunnittelija: Katariina Laakso