null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

kaari_tuoli

Kaari

Kevyt nojatuoli sopii useaan tilaan; hotellin aulaan, asiakastuoliksi, neuvottelutilaan, lepotilaan – tai vain toimistoon kaunistukseksi. Kaari-tuolissa on erittäin mukava istua ja se on todellinen karkki silmälle. Kumivyöjousituksen ansiosta Kaari- tuolin selkänojan korkeus kasvaa siinä istuessa.

 

Mitat L 62 cm, S 62 cm, istuinkorkeus 42 cm (K 70 cm)

Lisätiedot

Erittäin kepeärakenteinen Kaari-tuoli on osa Petra Lasseniuksen suunnittelemaa ILO-mallistoa. Istuimen kumivyöjousituksen ansiosta tuolissa on erittäin mukava istua ja tällöin myös selkänoja saa lisää korkeutta. Tuolissa on kiinteä verhoilu.

 

Koivurakenteinen jalka on saatavana kaikissa Junetin koivuväreissä. Kuvassa näkyvä kukallinen kangas on Capri.

 

Kaari-tuoli voidaan verhoilla laajalla skaalalla kankaita. Kangasta valitessa kuitenkin kannattaa ottaa huomioon helppo puhdistettavuus kiintoverhoilun vuoksi sekä hieman joustava kankaan ominaisuus, sillä selkänojan kaari asettuu parhaiten joustavalla kankaalla.

 

Suosittelemme erityisesti luontaisesti paloturvallisia villakankaita Kaari- tuolin verhoilukankaaksi (lisäkuvassa Valore nature- villakangas).

 

Kangasmenekki yksivärinen/raitakangas 1,2 m, kuviokankaissa (kuviokohdistus) 1,75 m.

Värivaihtoehdot

 

Koivu
maalattu-valkoinen
koivu_valkosuklaa
koivu_pahkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta

Ladattavat tiedostot

Tulossa pian

   Suunnittelija: Petra Lassenius

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.