null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

jyry-valkoinen

Jyry TV-taso

Ajattoman tyylikäs ja moneen tilaan sopivassa Jyry TV-tasossa on turvallinen laatikosto palvelukoteihin. Laatikoissa ei ole lainkaan vetimiä, laatikoiden yläreunassa on sormiurat. Lisäksi tilavissa laatikoissa on laadukkaat hidastimet, joiden ansiosta laatikot sulkeutuvat hitaasti.

 

Mahdollista saada myös avo-osilla, kuten kuvassa.

 

Mitat
4-laatikkoinen L 170, S 41, K 58cm

6-laatikkoinen L 255, S 41, K 58 cm

Lisätiedot

Ajaton ja turvallinen Jyry-taso joko neljällä tai kuudella laatikolla. Tuote sopii erinomaisesti TV-tasoksi palvelutaloihin tai muihin julkitiloihin. Tasossa on turvallisesti sulkeutuvat, vetimettömät laatikot. Laatikoiden sormiurat löytyvät laatikoiden ylä- ja alapuolelta. Tavarat pysyvät siististi poissa näkyvistä suurten laatikoiden ansiosta.

 

Jyry-taso on suosittu tuote hoivakotien oleskelutiloihin, mutta tyylikkään ulkomuotonsa puolesta se sopii myös hotellien aulatiloihin tai eri odotustiloihin. Pitkän kannen päälle voidaan laittaa esitteitä ja lisävarasto saadaan säilymään alla olevissa tukevissa laatikoissa.

Värivaihtoehdot

 

Koivu
maalattu-valkoinen
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta

Ladattavat tiedostot

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.