null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

Jukola_sohva1

Jukola sohva

Ryhdikkään ja kodikkaan Jukola -sohvan verhoilu on kokonaan irrotettavissa, kangas on paloturvallinen ja tarvittaessa kosteussuojattu (palvelukodit). Lisäksi runko on kauttaaltaan kosteussuojattu selkänojan takaosaa lukuunottamatta.

 

Sohva on saatavana vakiomitoiltaan neljässä eri koossa

 

Mitat

2-istuttava L 138 cm
2,5-istuttava L162 cm
3-istuttava L 183 cm

3+ -istuttava L 210 cm

syvyys 74 cm

selkänojan korkeus 83 cm

istuinkorkeus 47 cm

Lisätiedot

Tukevat, hieman pyöristetyt puukäsinojat ja hyvä istuinkorkeus tekevät Jukola-sarjan kalusteista sopivan tuotteen kaiken ikäisille, myös iäkkäämmille henkilöille. Sohvissa ja nojatuoleissa on otettu huomioon nousukulma, jolloin myös iäkkäämmällä henkilöllä on helpompi ponnistaa ylös tuolista ja jämäkkä istuinpehmuste ei upota. Tuotteet on kevyitä siirrellä, eivätkä ne hievahdakaan niihin tukeutuessa.

 

Sohvan verhoilu on irrotettavissa vakiona kahdessa osassa, selkänojan ja istuinosan verhoilu erikseen. Saatavilla myös kokonaan yksiosainen irrotettava verhoilu. Hoivakoteihin suosittelemme vesipestäviä kosteussuojattuja kankaita.

 

Jukola-tuotteet ovat erittäin suosittuja hoivakotikäytössä helppohoitoisuutensa ja mukavuutensa ansiosta. Pehmusteissa on vakiona kosteussuoja ja tarvittaessa myös verhoilukankaana voi olla vesipestävä ja kosteussuojattu kangas. Kangasta vaihtamalla muuhun julkitilakankaaseen, tuolien ja sohvien ilme muuttuu paljon. Sähäkällä puuvärillä ja upeilla julkitilakankailla Jukola-tuotteista saa todella eri näköisiä.

 

Kysy lisää ja lähetä tarjouspyyntö myynti@junet.com

Puuvärivaihtoehdot

Koivu
Koivu
Maalattu valkoinen
Koivu valkosuklaa
Koivu pähkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
Koivu tammi

Ladattavat tiedostot