null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

Jukola_sohva1

Jukola sohva

Ryhdikkään ja kodikkaan Jukola -sohvan verhoilu on kokonaan irrotettavissa, kangas on paloturvallinen ja tarvittaessa kosteussuojattu (palvelukodit). Lisäksi istuinpehmusteessa on aina vakiona kosteussuojakangas.

 

Sohva on saatavana vakiomitoiltaan kolmessa eri koossa

2-istuttava L 138 cm
2,5-istuttava L162 cm
3-istuttava L 183 cm

 

Muut mitat syvyys 74 cm, selkänojan korkeus 83 cm

Lisätiedot

Tukevat, hieman pyöristetyt puukäsinojat ja hyvä istuinkorkeus tekevät Jukola-sarjan kalusteista sopivan tuotteen kaiken ikäisille, myös iäkkäämmille henkilöille. Sohvissa ja nojatuoleissa on otettu huomioon nousukulma, jolloin myös iäkkäämmällä henkilöllä on helpompi ponnistaa ylös tuolista ja jämäkkä istuinpehmuste ei upota. Tuotteet on kevyitä siirrellä, eivätkä ne hievahdakaan niihin tukeutuessa.

 

Jukola-sarjan nojatuoleissa ja sohvilla on kokonaisuudessaan irrotettava huppuverhoilu, jonka saa tarvittaessa pois pesua tai nojatuolin ilmeen vaihtoa varten. Hoivakoteihin suosittelemme vesipestäviä kosteussuojattuja kankaita.

 

Jukola-tuotteet ovat erittäin suosittu hoivakotikäytössä niiden helppohoitoisuutensa ja mukavuutensa puolesta. Pehmusteissa on vakiona kosteussuoja ja tarvittaessa myös verhoilukankaana voi olla vesipestävä ja kosteussuojattu kangas. Kangasta vaihtamalla muuhun julkitilakankaaseen, tuolien ja sohvien ilme muuttuu hurjasti. Sähäkällä puuvärillä ja upeilla julkitilakankailla Jukola-tuotteista saa todella eri näköisiä.

 

Kysy lisää ja lähetä tarjouspyyntö info@junet.com

Puuvärivaihtoehdot

Koivu
Koivu
maalattu-valkoinen
koivu_valkosuklaa
koivu_pahkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
koivu_tammi

Ladattavat tiedostot

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.