null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

jukola-nojatuoli-junet-com-paakuva

Jukola nojatuoli

Klassikkonojatuolimme Jukola on kevyt siirrellä, erittäin mukava istua ja antaa jämäkän tuen noustessa ja istumaan laskeutuessa.

 

Tuolin mitoituksessa on huomioitu nousukulma ja sopiva istumakorkeus (47cm). Jukolan käsinojat ovat massiivikoivua ja runko koivuvaneria. Verhoilu on kokonaisuudessaan irrotettavissa ja istuinpehmuste on aina kosteussuojattu.

 

Mitat: L 63, S 74, istuinkorkeus 47 cm (K83 cm)

Lisätiedot

Näppärän kokoinen ja erittäin mukava Jukola-nojatuoli sopii auloihin ja hoiva- ja palvelukoteihin.

 

Tukevat, hieman pyöristetyt puukäsinojat ja hyvä istuinkorkeus tekevät nojatuolista sopivan tuolin kaiken ikäisille, myös iäkkäämmille henkilöille. Nojatuolissa on otettu huomioon nousukulma, jolloin myös iäkkäämmällä henkilöllä on helpompi ponnistää ylös tuolista ja jämäkkä istuinpehmuste ei upota. Nojatuoli on kevyt siirrellä, mutta se ei pääse kaatumaan siihen tukeutuessa.
Jukola-nojatuolissa on kokonaisuudessaan irrotettava huppuverhoilu, jonka saa tarvittaessa pois pesua tai nojatuolin ilmeen vaihtoa varten. Hoivakoteihin suosittelemme vesipestäviä kosteussuojattuja kankaita.

 

Jukola-nojatuoli on erittäin suosittu hoivakotikäytössä sen helppohoitoisuutensa ja mukavuutensa puolesta. Pehmusteissa on vakiona kosteussuoja ja tarvittaessa myös verhoilukankaana voi olla vesipestävä ja kosteussuojattu kangas. Kangasta vaihtamalla muuhun julkitilakankaaseen, tuolin ilme muuttuu hurjasti. Sähäkällä puuvärillä ja upeilla julkitilakankailla tuolista saa todella eri näköisen.

 

Kysy lisää ja lähetä tarjouspyyntö info@junet.com

Puuvärivaihtoehdot

Koivu
Koivu
maalattu-valkoinen
koivu_valkosuklaa
koivu_pahkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
koivu_tammi

Ladattavat tiedostot

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.