null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

jukola nojatuoli sininen

Jukola nojatuoli

Klassikkonojatuolimme Jukola on kevyt siirrellä, erittäin mukava istua ja antaa jämäkän tuen noustessa ja istumaan laskeutuessa.

 

Tuolin mitoituksessa on huomioitu nousukulma ja sopiva istumakorkeus (47cm). Jukolan käsinojat ovat massiivikoivua ja runko koivuvaneria. Verhoilu on kokonaisuudessaan irrotettavissa ja sekä selkä- että istuinpehmuste on aina kosteussuojattu.

 

Mitat: L 63, S 74, istuinkorkeus 47 cm (K83 cm)

Lisätiedot

Näppärän kokoinen ja erittäin mukava Jukola-nojatuoli sopii auloihin ja hoiva- ja palvelukoteihin.

 

Tukevat, hieman pyöristetyt puukäsinojat ja hyvä istuinkorkeus tekevät nojatuolista sopivan tuolin kaiken ikäisille, myös iäkkäämmille henkilöille. Nojatuolissa on otettu huomioon nousukulma, jolloin myös iäkkäämmällä henkilöllä on helpompi ponnistää ylös tuolista ja jämäkkä istuinpehmuste ei upota. Nojatuoli on kevyt siirrellä, mutta se ei pääse kaatumaan siihen tukeutuessa.

 

Jalkoihin on saatavilla erilliset korokepalat, jolloin istuinkorkeus nousee 6cm.

 

Nojatuolin verhoilu on irrotettavissa vakiona kahdessa osassa, selkänojan ja istuinosan verhoilu erikseen. Saatavilla myös kokonaan yksiosainen irrotettava verhoilu. Hoivakoteihin suosittelemme vesipestäviä kosteussuojattuja kankaita.

 

Jukola-nojatuoli on erittäin suosittu hoivakotikäytössä sen helppohoitoisuutensa ja mukavuutensa puolesta. Pehmusteissa on vakiona kosteussuoja ja tarvittaessa myös verhoilukankaana voi olla vesipestävä ja kosteussuojattu kangas. Kangasta vaihtamalla muuhun julkitilakankaaseen, tuolin ilme muuttuu hurjasti. Sähäkällä puuvärillä ja upeilla julkitilakankailla tuolista saa todella eri näköisen.

 

Kysy lisää ja lähetä tarjouspyyntö myynti@junet.com

Puuvärivaihtoehdot

Koivu
Koivu
Maalattu valkoinen
Koivu valkosuklaa
Koivu pähkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
Koivu tammi

Ladattavat tiedostot