null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

hoivakalusteet-seniorituoli-Jukola-keinutuoli

Jukola keinutuoli

Täydellinen keinutuoli hoivakotiin tai palvelukotiin

Jukola-keinussa on pieni keinusäde ja erittäin tukeva rakenne. Korkea selkänoja ja siirrettävä niskatyyny takaavat mukavaa istumista pidemmäksikin aikaa. Jukola-keinu on kevyt siirrellä, erittäin mukava istua ja antaa jämäkän tuen noustessa ja istumaan laskeutuessa.

 

Lyhyiden jalasten ansiosta kompastumisen riski on minimoitu. Keinutuolilla ei voi kaatua keinuessa, eikä se kaadu vaikka siihen tukeutuisi sivusuunnassa koko painollaan. Keinutuolin istuin- ja selkänojatyynyn päälliset ovat irrotettavat, paloturvalliset ja kosteussuojatut tarvittaessa.

 

Mitat: L 63, S 79, istuinkorkeus 47 cm (K102 cm)

Lisätiedot

Kaunis korkeaselkäinen keinutuoli palvelukotiin ja hoivakotiin. Tukevat, hieman pyöristetyt puukäsinojat ja hyvä istuinkorkeus tekevät keinutuolista sopivan tuolin kaiken ikäisille, myös iäkkäämmille henkilöille. Keinussa on otettu huomioon nousukulma, jolloin myös iäkkäämmällä henkilöllä on helpompi ponnistää ylös tuolista ja jämäkkä istuinpehmuste ei upota. Keinu on kevyt siirrellä, mutta se ei pääse kaatumaan siihen tukeutuessa.

 

Keinutuolin verhoilu on irrotettavissa vakiona kahdessa osassa, selkänojan ja istuinosan verhoilu erikseen. Saatavilla myös kokonaan yksiosainen irrotettava verhoilu. Hoivakoteihin suosittelemme vesipestäviä kosteussuojattuja kankaita.

 

Jukola sarjan tuotteet ovat erittäin suosittuja hoivakotikäytössä helppohoitoisuutensa ja mukavuutensa puolesta. Pehmusteissa on vakiona kosteussuoja ja tarvittaessa myös verhoilukankaana voi olla vesipestävä ja kosteussuojattu kangas. Kangasta vaihtamalla muuhun julkitilakankaaseen, tuolin ilme muuttuu hurjasti. Sähäkällä puuvärillä ja upeilla julkitilakankailla tuolista saa todella eri näköisen.

 

Kysy lisää ja lähetä tarjouspyyntö myynti@junet.com

Puuvärivaihtoehdot

Koivu
Koivu
Maalattu valkoinen
Koivu valkosuklaa
Koivu pähkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
Maalattu musta
Koivu tammi

Ladattavat tiedostot