null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

Beat_verhoiltu_kasinojilla_ei pinottava

Beat

Kaunis ja ajaton Beat-tuoli on saatavana käsinojilla ja ilman sekä pinottavana ja ei pinottavana. Massiivikoivuinen tuoli sopii erinomaisesti aula- tai odotustuoliksi julkitiloihin, sekä ruokapöydäntuoliksi hoivakoteihin. Istuinosassa on vakiona joko helppohoitoinen kosteusuojattu keinonahka tai puuistuin. Katso lisää mallivaihtoehtoja lisätiedoista.

 

Käsinojaton L 44, S 54, istuinkorkeus 47 cm (K 83 cm)

Käsinojalla L 51, S 54, istuinkorkeus 47 cm (K 83 cm)

Lisätiedot

Beat on loistava tuoli monitoimitiloihin, auloihin ja hotellihuoneisiin. Ei-pinottavana ja käsinojallisena se sopii oikein hyvin myös hoivakotien ruokailutiloihin. Tuolin valmistetaan vakiona massiivikoivusta ja se on saatavilla myös massiivitammisena isommissa erissä.

 

Tuoleissa on vakiona vaakapinnat jaloissa, jolloin tuoli on tukevampi. Pinottavassa tuolissa ei ole vaakapinnoja.  Pinottavan Beatin saa pinottua turvallisesti 5 kpl päällekäin. Tuolin istuin voidaan verhoilla kiintoverhoiluna tai irrotettavana huppuna, saatavana myös kiinteällä puuistuimella. Verhoilukankaaksi voidaan valita pyyhittävä, paloturvallinen ja kosteussuojattu julkitilakangas tai jokin muu paloturvallinen julkitilakangas.

 

Beat-tuoleihin voidaan asentaa lisäksi apukahvat ja etujalkoihin pyörät. Saatavilla on myös selkänojan verhoiluhuppuja ja keskiosan irrotettava verhoilu.

 

Pyydä tarjous myynti@junet.com

 

Värivaihtoehdot

 

Koivu valkosuklaa
Koivu
Koivu
Maalattu valkoinen
Koivu pähkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
Maalattu musta
koivu-punainen
Koivu tammi

Ladattavat tiedostot