Suosittelemme yhdessä:

Salli satulatuoli

Maailman parhaat satulatuolit 10 vuoden takuulla. Salli-satulatuoleissa on ainoana maailmassa kaksiosainen istuin, joka sopii ergonomialtaan sekä naisille että miehille. Salli-satulatuolissa on jokaiselle lattityypille sopivat renkaat, tuolilla on erittäin ketterä liikkua istuma-asennossa haluttuun suuntaan. Pyörät eivät kolise ja ristikko on erittäin laadukas.

Kauttamme on saatavilla Sallin koko laaja mallisto, kysy lisää info@junet.com.

Kauttamme koko laaja Sallin mallisto, esimerkkeinä:

Swing fit -mekanismi mahdollistaa jumppaamisen istuessa, joka tervehdyttää alaselkää ja lisää välilevyjen tärkeää aineenvaihduntaa. Satula-istuimessa on säädettävä leveys, jolloin jokainen saa säädettyä tuolin itselleen sopivaksi. Myös keinumekanismi on säädettävissä itselleen sopivaksi.

Swing-keinumekanismilla treenaa huomaamattaan työtä tehden ja jumppaa pilates-liikkeiden kaltaisesti alaselän, lantion ja vatsan alueen lihaksia. SwingFit -tuolista poiketen istuin ei ole säädettävissä, jolloin se sopii erinomaisesti tilanteisiin, kun käyttäjiä on useita ja säätöjä ei haluta tehdä käyttäjän vaihtuessa.

Helppokäyttöinen Twin ilman kallistuksen säätöä sopii tilanteisiin, kun tuolilla on useita käyttäjiä, eikä henkilökohtaisia säätöjä ehditä tekemään kullekin erikseen.

Salli Care on edullinen vaihtoehto, jossa on kaikki Salli-satulatuolin ainutlaatuiset terveysominaisuudet. Salli Caren istuin koostuu neljästä nahkapalasta, joiden välissä on ohuet saumat. Palat ovat ylijäämänahkaa muiden tuolimallien tuotannosta. Salli Care -mallissa on Swing- tai SwingFit-istuin ja muovinen ristikko. Tuoli on aina musta, ja sen saa halutessaan myös metalliristikolla.

Uudessa edullisessa Salli Light -tuolissa on yksiosainen polyuretaani-istuin. Ura istuimen keskellä takaa että tuolissa on kaikki kaksiosaisen satulatuolin hyvät ominaisuudet. Salli Light on kevyt ja tarjoaa huippuergonomiaa edullisesti. Malleja on kolme: Salli Light (vain korkeussäätö), Salli Light Tilt (korkeus- ja kallistussäätö) ja Salli Light Swing (korkeussäätö ja swing-mekanismi). Mukana kankainen suojahuppu (musta, harmaa tai punainen). Vakiona musta keskipitkä kaasujousi ja muoviristikko.

Tätä tuotetta on esillä näissä kohteissa

Kiinnostuitko? Kysy lisää tästä tuotteesta!