null

Ideagalleria

null

Tuotteet

Tekniset ominaisuudet

Kosteussuojattu kangas

Suunnittelemissamme hoivaprojekteissa verhoilukankaat on aina kosteussuojattuja ja vesipestäviä. Näin ollen kosteus ei pääse imeytymään pehmusteeseen. Kosteussuojatun kankaan lisäksi istuinpehmusteessa on erillinen kosteussuoja.

Irrotettava verhoilu

Lähes kaikkien sohviemme ja nojatuoliemme verhoilukankaat on irrotettavissa pesua varten. Lisätietoa tuotekorteilla. Lisäksi ruokapöydän tuolien istuinlevy on mahdollista valmistaa pikalukituksella, jolloin istuinverhoilu voidaan irrottaa.

Pinottava

Osa tuoleistamme (sekä taittojalkainen pöytä) on pinottavia ja tällöin tuotekortilla on pinoamista selventävä symboli. Tuotekortilla on myös ilmoitettu, kuinka monta tuolia turvallisesti voidaan pinota ilman tukea.

Antibakteerinen

Suurin osa käyttämistämme kankaista on antibakteerisia. Tarvittaessa  myös kannen laminaatti ja kalusteiden puuosat voidaan käsitellä bakteereja hylkiviksi.  Esimerkiksi antibakteerinen lakka hidastaa bakteerien kasvua 99%.

Esteeton kaluste

Esteetön

Suuri osa pöydistämme on tehty rakenteeltaan pyörätuolille ja korkeakäsinojaiselle tuolille sopivaksi, pöydän kannen alla ei ole lainkaan sokkelia. Esteetön-symbolilla varustetut pöydät soveltuvat hoivakoteihin ja asukashuoneisiin.

Massiivipuukaluste

Valmistettu massiivipuusta

Käytämme tuotteissa mahdollisimman paljon massiivipuuta, osa kalusteista valmistetaan myös puuviilupintaisena jos tuotteen rakenne sitä edellyttää. Symboli on merkitty tuotekortille jos  kalusteen puuosat ovat kokonaan tai suurelta osin massiivipuuta.

Paloturvallinen verhoilukangas

Paloturvallinen

Kaikki verhoilukankaat ja pehmusteet valmistetaan paloturvallisista materiaaleista julkitilaan soveltuvaksi. Lisäksi julkitiloihin suunnittelemamme verhot valitaan aina paloturvallisista kuoseista.

Seniorikaluste

Ikäihmisille sopiva

Tuote on ikäihmisille sopiva, kun kaluste on tukeva, eikä kaadu helposti. Lisäksi esim. laatikostossa ei ole vetimiä ja laatikot on turvallisesti sulkeutuvia. Lähes kaikki tuotteemme täyttävät tälle symbolille asetetut kriteerit.