Lastenkoti Taskukello, Iisalmi

Iisalmeen valmistui keväällä 2023 uusi rakennus Lastenkoti Taskukellolle. Lastenkotiin kalustettiin tilat 14 nuorelle sisältäen asuinhuoneet, ruokailutilat sekä oleskelu- ja harrastehuoneet. Tiloihin haluttiin käytännönläheisyyttä värikkyyttä unohtamatta . Kalusteisiin päädyttiinkin valitsemaan helppohoitoiset pestävät verhoilut kauniissa luonnon sävyissä. Tiloihin luotiin yhtenäisyyttä verhoilla ja yhtenevillä sisustusratkaisuilla tehden kuitenkin pieni eroja kahden yksikön värimaailmoihin.

 

Oleskelutiloihin valittiin Usva sohvat ja Day tuolit matalammalla korkeudella ja pehmeämmillä istuintyynyillä, jolloin kalusteet soveltuvat paremmin nuoremmille käyttäjille. Verhoilujen alle jätettiin kuitenkin kosteussuoja tuomaan käytännöllisyyttä. Usva sohviin valittiin myös tukevammat metallijalat, jotka kestävät puujalkoja paremmin rajumpaa käyttöä.

 

Asukashuoneisiin valittiin kestävät runkosängyt, yöpöydät, käytännöllinen työpöytä ja helposti pyyhittävä tuoli pöydän ääreen. Pehmeyttä ja kodikkuutta tuovat pitkänukkainen nukkamatto ja mukavan pehmeä samettinen säkkituoli, jonka päällinen on myös irrotettavissa konepesua varten.

 

Toimitimme myös työntekijöiden tiloihin toimistokalusteet sisältäen sähköpöydät, toimistotuolit ja säilytyskausteet sekä neuvottelutilan kalustuksen. Kalustekokonaisuuksia täydentämään suunnittelimme ja toimitimme kaikkiin tiloihin matot, sisustustyynyt ja verhot. Näillä saatiin tilohin lisää sekä viihtyvyyttä että kodikkuutta.