Kotimaiset, laadukkaat sisustusratkaisut ja kalusteet hoivakotiin sekä majoitustiloihin

 

 

Olemme hoivakalustamisen erikoisosaaja, jonka palveluun kuuluu kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma kalustettavaan kohteeseen jo tarjousvaiheessa. Pääasiallisena palveluna toimitamme kalusteet hoivakotiin ja sisustusratkaisut palvelukoteihin ja majoitustiloihin. Kaikki kalusteemme valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla Jurvassa, perinteisessä nikkaripitäjässä. Lisätietoa Junetista ja tiimistämme löytyy täältä.

Tarjousvaiheessa otamme huomioon käyttäjäryhmän, asukasmäärän ja kalustettavan kohteen miljöön ja pintavärit, jolloin saamme luotua jokaiseen kohteeseen yksilöllisen ja vain teille sopivan värimaailman.

Lähes kaikki tuotteemme on suunniteltu palveluasumisen kriteerit täyttäviksi, tuotetiedoista löytyy tarkempi kuvaus sekä kyseisen tuotteen sopivuus kullekin käyttäjäryhmälle. Lisätietoa tuotteidemme teknisistä ominaisuuksia löytyy täältä.

 

Tarjoamme kalusteillemme pitkän takuun ja tarvittaessa huoltopalvelun. Avaimet käteen -toimitus tarkoittaa sitä, että asentajamme poistuttua kohteesta asukkaat voivat muuttaa sisään vaikka samantien. Kaikki on asennettu oikealle paikalleen verhoja myöden. Teemme töitä suurella sydämellä ja ammattitaidolla!

 

 

Kaikki kalusteemme valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa paikallista puusepäntaitoa hyödyntäen. Tuotteemme on muokattavissa käyttötarkoituksen mukaan tilaan sopivaksi.

 

Avaimet käteen – toimitus voi sisältää yhteistilojen ja asukashuoneiden kalusteiden lisäksi toimistotilat, verhot, silkki-/viherkasvit, seinätaulut, valaisimet, matot – melkeinpä mitä vain!

Hoivakalustamisen erikoisosaaja

 

Ajattoman kauniit, kestävät ja helppohoitoiset hoivakalusteet ovat erikoisalaamme.

 

Autamme sinua valitsemaan parhaat kalusteet ja sisustusratkaisut kohteeseesi, oli se sitten hoivakoti, tuetun asumisen yksikkö tai vaikka leirikeskuksen majoitustila.

 

Meiltä saat myös kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelman, jolloin suunnittelemme ja toteutamme kohteen koko sisustuksen.

Testattua toimivuutta

 

Tuotteemme ovat aidoissa olosuhteissa testattuja niin kestävyydeltään kuin ergonomialtaan.

 

Mittasuhteissa on huomioitu ikääntymisen sekä fyysisten rajoitteiden mukanaan tuomat haasteet, ja verhoilut on suunniteltu helposti irrotettaviksi ja puhdistettaviksi.

 

Kaikki tuotteemme valmistetaan edelleen käsityönä Jurvassa, Etelä-Pohjanmaalla.

Huolehdimme kaiken alusta loppuun

 

Tuotteet valmistetaan aina asiakasta varten, ja tuotteiden räätälöinti onkin meille tuttua työtä.

 

Yhteistilojen ja asukashuoneiden kalusteiden lisäksi saatte meiltä tarvittaessa myös muun tarpeellisen, kuten toimistokalusteet, matot, verhot, valaisimet ja kasvit.

 

Kalusteet toimitetaan 5 viikossa 100 % toimitusvarmuudella.

Toimitko suunnittelijana?

Tiesithän, että olet oikeutettu sisustussuunnittelijanpalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.

Meillä on
vahvat juuret.

Tutustu meihin