null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

sinulle-lipasto-4os

Sinulle lipasto

Erkki Tsupukan suunnittelema Sinulle lipasto on monien mahdollisuuksien ja erilaisten kokonaisuuksien ratkaisu. Klassinen 50-lukua henkivä lipasto on saatavilla eri mitoissa kätevästi liukuvilla maitolasiovilla, umpiovilla tai laatikoilla. Materiaalina saarni.

 

Mitat L107-158-207, S47, K74 cm

Lisätiedot

Materiaali saarni. Korkeus ilmoitettu vakio 20cm jaloilla (rungon korkeus 54 cm). Tilauksesta lipastoon saa myös matalammat 10 cm korkuiset jalat tai 6 cm sokkelin. Ota yhteyttä info@junet.com. Useampien kappaleiden projektitoimitukseen voimme tehdä myös mittatilaustöitä, erilaisia kokoonpanoja sekä valmistaa lipaston toisesta puulajista, esim. koivusta. Kalusteen taakse voidaan sijoittaa myös johdonvientiaukot sähkölaitteita varten.

 

Laatikot ovat vetimettömät. Niissä on ajan hengen mukaisesti vetoaukko. Liukuovissa on avaamista helpottava turvallinen sormiura. Umpiovet ovat vetimettömät. Värivaihtoehdot: saarni valkoinen, kuultovalkaistu saarni, saarni pähkinä, saarni wenge, saarni musta

 

Projektikohteissa Sinulle-senkki sopii mm. hotellihuoneiden, lomamökkien, hoivakotien sekä ravintoloiden monikäyttöiseksi säilytyskalusteeksi. Pyydä tarjous!

 

Mitat:

Sinulle-lipasto 2-osainen kahdella umpiovella. Kaapeissa on sisällä puuhyllyt L 107 S 47 K 74
Sinulle-lipasto 2-osainen kuudella laatikolla. L 107 S 47 K 74
Sinulle-lipasto 3-osainen, liukulasiovet, joiden takana 2 laatikkoa ja 2 avohyllyä L 158 S 47 K 74
Sinulle-lipasto 3-osainen, keskellä kaksi laatikkoa, joiden yläpuolella avohylly, reunoilla umpiovet. Kaapeissa puuhylly. L 158 S 47 K 74
Sinulle-lipasto 4-osainen, liukulasiovet, joiden takana avohyllyt L 207 S 47 K 74
Sinulle-lipasto 4-osainen, liukulasiovet, joiden takana 2 laatikkoa ja avohyllyjä L 207 S 47 K 74
Sinulle-lipasto 4-osainen, reunoilla umpiovet, keskellä neljä laatikkoa, joiden yläpuolella avohyllyt L 207 S 47 K 74

 

 

 

Värivaihtoehdot

 

maalattu-valkoinen
koivu-musta

Ladattavat tiedostot

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.