null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

lumous-senkki

Lumous

Ajaton, pelkistetty – ja todella kaunis. Tätä on suosittu Lumous- senkkimme, joka on saatavana joko tammi/tammiviilu tai koivu/koivuviilu valmisteisena. Vakiokokoisessa senkissä on kolme umpiovea pomppumekanismilla ja sisällä puuhyllyt. Suuremmissa määrissä senkki voidaan toteuttaa kahdella tai neljällä ovella.

 

Mitat L 127, S 40, K 80 cm
Jalkojen korkeus 24 cm sokkelin yläreunaan.

Lisätiedot

Tyylikäs tammesta tai koivusta valmistettu senkki, Lumous kätkee sisäänsä tärkeät esineet. Se sopii ruokailutilaan astiapiiloksi ja aputasoksi, oleskelutilaan siistiksi sivutasoksi tai aulatilaan esimerkiksi esitetasoksi. Pitkät ovet tekevät senkin yleisilmeestä erittäin siistin ja eleettömän, ei vetimiä ja ei runkoa näkyvissä. Senkin runko asennetaan jalkasokkelin päälle, joka pitää tuotteen erittäin ryhdikkäänä. Umpiovien takana on puuhyllyt. Senkki on saatavana kaikissa Junet tammi- ja koivuväreissä.

Useamman kappaleen erässä senkkiä voidaan tehdä mittatilauskoossa ja vaikka toisesta materiaalista. Senkki soveltuu hoivakotien oleskelutiloihin, hotellihuoneisiin, odotussaleihin ja aulatiloihin. Pyydä tarjous info@junet.com.

 

Värivaihtoehdot

 

koivu-luonnonvari-lv2
maalattu-valkoinen
koivu_valkosuklaa
koivu_pahkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
koivu-musta
tammi_hiekka
tammi_luonnovari

Ladattavat tiedostot

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.