null

Ideagalleria

null

Tekniset ominaisuudet

jukala_nojatuoli_korkea_nelio

Jukola korkea nojatuoli

Klassikko nojatuolin uudessa korkeammassa mallissa on mukava istua pitkiäkin aikoja. Jukola on kevyt siirrellä, erittäin mukava istua ja antaa jämäkän tuen noustessa ja istumaan laskeutuessa. Tuolin mukana toimitetaan helposti siirreltävä ja irrotettava niskatyyny.

 

Tuolin mitoituksessa on huomioitu nousukulma ja sopiva istumakorkeus (47cm). Jukolan käsinojat ovat massiivikoivua ja runko koivuvaneria. Verhoilu on kokonaisuudessaan irrotettavissa ja istuinpehmuste on aina kosteussuojattu.

 

Mitat: L 63, S 74, istuinkorkeus 47 cm (K102 cm)

Lisätiedot

Näppärän kokoinen ja erittäin mukava nojatuoli uudella korkealla selkänojalla, Jukola sopii auloihin ja hoiva- ja palvelukoteihin.

 

Tukevat, hieman pyöristetyt puukäsinojat ja hyvä istuinkorkeus tekevät nojatuolista sopivan tuolin kaiken ikäisille, myös iäkkäämmille henkilöille. Nojatuolissa on otettu huomioon nousukulma, jolloin myös iäkkäämmällä henkilöllä on helpompi ponnistää ylös tuolista ja jämäkkä istuinpehmuste ei upota. Nojatuoli on kevyt siirrellä, mutta se ei pääse kaatumaan siihen tukeutuessa.
Jukolan korkeassa nojatuolissa on kokonaisuudessaan irrotettava huppuverhoilu, jonka saa tarvittaessa pois pesua tai nojatuolin ilmeen vaihtoa varten. Hoivakoteihin suosittelemme vesipestäviä kosteussuojattuja kankaita.

 

Jukola sarjan tuolit ovat erittäin suosittuja hoivakotikäytössä helppohoitoisuutensa ja mukavuutensa puolesta. Pehmusteissa on vakiona kosteussuoja ja tarvittaessa myös verhoilukankaana voi olla vesipestävä ja kosteussuojattu kangas. Kangasta vaihtamalla muuhun julkitilakankaaseen, tuolin ilme muuttuu hurjasti. Sähäkällä puuvärillä ja upeilla julkitilakankailla tuolista saa todella eri näköisen.

Kysy lisää ja lähetä tarjouspyyntö info@junet.com

Puuvärivaihtoehdot

koivu-luonnonvari-lv2
maalattu-valkoinen
koivu_valkosuklaa
koivu_pahkina
koivu_wenge
koivu-harmaa
koivu-punainen
koivu-musta

Ladattavat tiedostot

Työskenteletkö suunnittelijana? Olet oikeutettu sisustussuunnittelijapalkkioon. Kysy meiltä lisää kohteen suunnitteluvaiheessa.